<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miksi niin moni ryhtyy yrittäjäksi?

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 17.09.2014
Ronja Hautamaki
Seuraa:

Me kaikki tiedämme, ettei yrittäjyys ole helppo polku. Se vaatii valtavasti omistautumista – töissä tai ainakin töitä ajatellessa kuluu suurin osa vuorokaudesta, viikosta ja vuodesta. Lomia ei paljon pidetä ja palkkakin on melkein poikkeuksetta reilusti pienempi kuin mitä yrittäjä ansaitsisi näkemäänsä vaivaan nähden. Aina ei myöskään ole yrittäjästä kiinni, jos yritys kaatuu – ympäristöllä on myös omat vaikutuksensa.

Uskoa ja uskallusta

Miksi sitten niin moni ryhtyy yrittäjäksi? Siksi, koska yrittäjyys on päättämisen ja tekemisen vapautta. Se on oman, itsenäisen polun rakentamista. Se on uskoa ja uskallusta, luovuutta, asennetta ja maailman muokkaamista. Se on omien vahvuuksien hyödyntämistä ja oman itsen ja intohimojen ilmaisemista. Se on vaihtelevia työtehtäviä ja uusia tilanteita. Se on jatkuvaa oppimista, kehittymistä ja itsenäistymistä. Oman itsen haastaminen tarjoaa monelle suurta mielihyvää. Riskit ovat joskus ottamisen arvoisia.

Tehty työ ei valu hukkaan, kun sen voi käyttää juuri siihen asiaan, mikä on itselle tärkeintä. Se on muiden auttamista tarjoamalla näille jotakin, joka jollakin tavalla parantaa tai helpottaa elämää, oli kyseessä sitten tuote tai palvelu. Omalla asenteella on paljon vaikutusta siihen, kuinka onnistuu yrittäjänä. Kun uskoo itseensä ja toimintaansa, voi saada suuria aikaan. Kaikki lähteekin omasta ajattelusta. Kun uskoo saavansa aikaan tärkeää lisäarvoa ja myös toimii sen mukaisesti, on maailma täynnä mahdollisuuksia.

girls-407685_640

Unelmat ovat toteuttamista varten

Aina täytyy pitää mielessä riskit ja varautua huolellisesti, ennen kuin lähtee tekemään äkkinäisiä päätöksiä ja perustamaan yritystä. Kuten todetaan, suunniteltu on jo puoliksi tehty. Kannattaa kartoittaa, onko tuotteelle tai palvelulle kysyntää. Lisäksi on suositeltavaa miettiä tarkasti etukäteen, millaisia markkinointikeinoja tullaan käyttämään ja miten. Täytyy kuitenkin myös muistaa, että koskaan ei onnistu, ellei yritä. Unelmat ovat toteuttamista varten!

Jos tarvitset apua, autamme mielellämme liiketoiminta- ja markkinointisuunnitelman laatimisessa. Näin pääset paremmin vauhtiin toiminnassasi. Toivotamme paljon onnea kaikille, jotka lähtevät monipuoliselle yrittäjyyden tielle!

Pääset tutustumaan palvelukattaukseemme tästä linkistä. 

 

Aiheet: lts, mainonta, inspiraatio, markkinointi, yrittäjyys

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä