<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Millainen salakerho on Verkkokauppaklubi?

Kirjoittanut Anu Yliselä on 24.10.2013
Anu Yliselä
Seuraa:

Verkkokauppaklubi on Myynninmaailman ja I-Median yhdessä kehittämä tilaisuus pohjalaisten verkkokauppojen kehittämistä ja verkostoitumista varten. Tilaisuudet ovat verkkokauppiaille tarkoitettuja sekä vapaamuotoisia ja ilmaisia. Ne kestävät muutaman tunnin ja niitä on noin neljä kertaa vuodessa. Osallistujat  edustavat hyvin erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia verkkokauppoja. Verkkokauppaklubi on järjestetty tähän asti aina Seinäjoella, viimeisinpänä paikkana toimi Sorsanpesä.

Verkkokauppaklubi -iltojen teemat vaihtelevat ja osallistujat pääsevät myös vahvasti vaikuttamaan niihin. Tilaisuudessa on yleensä aina yksi puhuja. Puhujina on ollut mm. Netraudasta ja Hifistudiolta. Välillä tilaisuudessa on puhujana myös joku halukas Verkkokauppaklubilaisten joukosta.

Verkkokauppaklubi ei ole kuitenkaan yksipuolista puheen kuuntelua vaan yleisö saa vapaasti esittää kysymyksiä ja kommentteja. Usein puhujan esityksen jälkeen tilaisuus jatkuukin aktiivisena keskusteluna. Keskustelua jatketaan myös Facebookissa suljetussa ryhmässä johon Verkkokauppaklubiin osallistuneet pääsevät liittymään. Tilaisuuksissa ei ole myöskään pakko tulla itse esille vaan voi vapaasti vain kuunnella.

Verkkokauppaklubin lavalla Kim-Jussi Nurmela, Maspart.com

 

Kim-Jussi Nurmela Maspart.com:sta on ollut Verkkokauppaklubissa kuuntelijana alusta asti ja nyt myös puhujana viimeisimmässä tilaisuudessa. ”Tähän mennessä Verkkokauppaklubin aiheet ovat olleet hyviä. Jokaisesta tilaisuudesta on ollut hyötyä ja niistä on aina saanut vinkkejä omaan toimintaan. Netrauta ja Sosiaalisen median ilta olivat mm. todella hyviä.” Kim-Jussin mielestä on tärkeää, että pienetkin yritykset pääsevät vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksiaan sekä jakamaan erilaisia haasteita toisten kanssa. ”Tarvitaan vielä lisää porukkaa mukaan kertomaan omia kokemuksia ja kehittämään yhdessä Pohjanmaan verkkokauppoja.”

Seuraa Myynninmaailman Facebook -sivua niin saat tietoa seuraavasta tapahtumasta. Tapahtumat ovat täysin ilmaisia ja ilmoittautuminen tarvitsee tehdä vain ilmoituksella muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Laita sana leviämään Verkkokauppaklubista! Mitä enemmän meitä on sitä vahvempia olemme yhdessä.

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä