<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailma palveluntarjoajaksi innovaatioseteli–rahoitukseen

Kirjoittanut Myynninmaailma on 12.10.2016
Myynninmaailma

 

Myynninmaailma on mukana Tekesin innovaatioseteli–rahoituksessa palveluntarjoajana. Tämä tarkoittaa siis käytännössä mahdollisuutta saada jopa 5000 euron rahoitus Myynninmaailman palveluihin.

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yritykselle, joka on käynnistämässä innovaatiotoimintaa yrityksessään. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä yrityksen tuotteiden, palveluiden tai prosessien sekä tiedon ja osaamisen kehittämiseksi.

Myynninmaailma tarjoaa monenlaisia kehityspalveluita: 

Mikäli tavoittelet innovatiivisempaa markkinointia, niin tarjoamme sinulle tuen ja työkalut markkinoinnin nykyaikaistamiseen, hyödyntäen uutta ja innovatiivista prosessia. Lopputuloksena syntyy kilpailijoista erottuva tapa markkinoida, systemaattisesti tuotettuja myyntiliidejä ja uusia asiakkaita.

Rakennamme yhdessä yrityksellesi tulevaisuuden myyntiorganisaation nykyaikaisen ja innovatiivisen prosessin avulla. Yritys saa uuden ja innovatiivisen tavan toteuttaa ja johtaa myyntiä, joten asiakashankinnan kustannukset alenevat ja uusasiakashankinta tehostuu. Palvelu voi keskittyä myös vientimarkkinoille.

Meiltä saat asiantuntijapalvelut myös auttamaan innovaation tuotteistuksessa, markkinoinnissa ja pilottiasiakkaiden hankkimisessa. Lean Startup -menetelmään perustuvan palvelun avulla innovaatio saadaan markkinoille nopeasti ja ketterästi mahdollisimman pienin kustannuksin. Kaupallistettava innovaatio voi olla tuote tai palvelu.

Tarvitsetko lisätietoa innovaatiosetelistä. Kysäise toki, me autamme!

Aiheet: innovaatioseteli, palveluntarjoaja, innovaatio

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä