<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailma + urheilijat = Team Myynninmaailma

Kirjoittanut Maria Sumuvuori on 07.07.2016
Maria Sumuvuori
Seuraa:


Olemme jo pitkään miettineet,että yrityselämän opit pätevät todella hyvin myös urheilijoiden ammattimaisessa toiminnassa. Kiinnostuimme asiasta niin, että veimme asian seuraavalle asteelle ja päätimme perustaa oman joukkueemme lisäksi vielä toisenkin joukkueen!

Tuon joukkueen nimeksi tuli Team Myynninmaailma. Yhteistyökuvio on ainutlaatuinen, ja sen tavoitteena on tukea urheilijoita sekä tuoda yritysmaailman käytäntöjä ja vinkkejä myös urheilijoiden ammatillisiin kuvioihin. Joukkue tulee koostumaan suomalaisista yksilö- ja joukkueurheilijoista, pääpaino on Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueella asuvissa urheilijoissa. Aluksi mukaan haetaan maajoukkuetasolla olevia yksilöurheilijoita.
 

Olemme kaikki asiasta täpinöissämme, etenkin toimitusjohtajamme Mikko: ”Lanseeraamme ainutlaatuisen konseptin, josta hyötyvät sekä huippu-urheilijat että yritykset. Yrityselämän opit toimivat hyvin myös urheilijan arjessa ja ammattimaisessa toiminnassa, ja haluamme auttaa urheilijoita kehittämään yritysyhteistyötä ihan uudelle tasolle. Vanhanaikainen sponsorointi ei enää toimii, joten meidän tehtävämme on siis tuoda urheilijalle yrityselämän taitoja ja verkostoja.”

Joukkueen ensimmäinen jäsen on Suomea maailmanmestaruuskisoissakin edustanut kiekonheittäjä Sanna Kämäräinen: ”Olen innoissani tästä uudesta yhteistyömahdollisuudesta. On hienoa, että Myynninmaailma on lähtenyt mukaan ja saan heiltä tukea toimintaani, ja minä puolestani voin sparrata heitä. Yhteistyöstä on varmasti paljon hyötyä molemmille osapuolille”, Sanna kertoo.

Yhteistyö Sannan kanssa on jo lähtenyt liikkeelle - Myynninmaailma auttaa ja tukee Sannaa myynnin ja markkinoinnin saralla, ja Myynninmaailma ja sen asiakkaat saavat Sannalta näkyvyyttä, energiaa ja vinkkejä työyhteisön hyvinvoinnin ja joukkuehengen ylläpitoon.

Urheilija, kiinnostuitko yhteistyökuviosta? Ota yhteyttä Mikkoon niin sorvataan kuviosta myös sinun näköisesi:

Mikko Isoniemi, toimitusjohtaja, Myynninmaailma Oy
Puh 040 746 5188, mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi
www.myynninmaailma.fi

Aiheet: myynnninmaailma, Team Myynninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä