<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailma 5 vuotta!

Kirjoittanut Mikko Isoniemi on 20.01.2016
Mikko Isoniemi

Myynninmaailma kasvanut ja luonut työpaikkoja

Viidessä vuodessa muutaman hengen yrityksestä on tullut 15 työntekijää työllistävä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio.

Myynninmaailma

Myynninmaailma Oy on kasvanut kovaa vauhtia haastavista ajoista huolimatta. Samana aikana liikevaihto on kasvanut nollasta vajaaseen miljoonaan. 20.1. tulee kuluneeksi viisi vuotta yhtiön perustamisesta.

  • Nyt on mahtava fiilis ja olen todella ylpeä omasta tiimistäni sekä siitä mitä on saatu yhdessä aikaan. Asiakkaiden kanssa on koettu hienoja kasvunhetkiä ja muiden auttaminen sekä työpaikkojen luominen on ollut niitä minulle tärkeimpiä anteja, kertoo Myynninmaailman toimitusjohtaja Mikko Isoniemi.

Myynninmaailmalla on tälläkin hetkellä yli 200 aktiivista asiakasta ympäri Suomen.

  • Oman tiimin lisäksi tietysti täytyy kiittää asiakkaita. Olemme onnistuneet auttamaan heitä kasvattamaan myyntiään ja nämä onnistumiset ovat olleet mahtavia hetkiä. Kaikille asiakkaillemme kuuluukin suuri kiitos siitä, että olemme päässet heidän kanssaan yhteistyötä tekemään.

Seinäjoella toimintansa aloittanut Myynninmaailma aikoo jatkaa vahvaa kasvuaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Halusta kasvaa kertoo myös toisen toimipisteen perustaminen Tampereelle vuoden 2015 alussa.

  • Aiomme jatkossakin olla mukana vaikuttamassa vahvasti toimialueidemme elinkeinoelämän kasvuun. Haluamme auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja luomaan uusia työpaikkoja. Tätä kautta pystymme omalta osaltamme vaikuttamaan yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomen nostamiseksi nousuun.

Myynti ja markkinointi kehittyvät kovaa vauhtia. Digitaalisen markkinoinnin lisäksi yhtiö on löytänyt vahvan jalansijan myyntityön kehittäjänä. Viiden vuoden kuluessa Myynninmaailma on ollut mukana kehittämässä myynnin ja markkinoinnin strategiaa yli sadassa yrityksessä.

  • Haluamme tarjota asiakkaille entistä parempia tuloksia. Tästä ja erityisesti digitaalisen markkinoinnin nopeasta kehityksestä johtuen jokainen päivä on uuden oppimista.

Yhtiön tavoitteena on jatkaa kasvuaan nykyisillä paikkakunnilla, mutta mahdollisuutena on myös uusien toimipisteiden avaaminen muualle Suomeen.

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä