<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailman omistuspohja laajenee, hallituksen jäsenet mukaan osakkaiksi!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 15.06.2017
Myynninmaailma

Myynninmaailmalla on ollut etuoikeus kutsua osakkaiksi joukko eri alojen huipputekijöitä! Nyt Myynninmaailman hallituksen jäsenet Mikko Seppä, Mikko Kohonen ja Mikko Pihlajamäki ovat myös osakkaita ja tätä kautta vielä entistäkin tärkeämpi osa Myynninmaailmaa. Osakkuuksien myötä, pystymme varmistamaan parhaimman mahdollisen osaamispohjan ja tietotaidon oman työn tekemisemme tueksi sekä asiakkaidemme hyödyksi.

IMG_9648-2 2.jpgVasemmalta: Mikko Pihlajamäki, Mikko Seppä ja Mikko Kohonen

Mikko Pihlajamäki on Business Law Finlandin toimitusjohtaja ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus yritysten kanssa työskentelystä liikejuridiikan näkökulmasta. Päivätyössään Pihlajamäki peräänkuuluttaa ennakollista toimintaa, joka auttaa riskien hallinnassa ja tekee liike-elämästä sujuvampaa. Myynninmaailman tulevaisuuden Pihlajamäki kasvavana, kun mietitään perinteistä myyntiä ja markkinointia, mutta eritoten digitalisoitumista. 
Myynninmaailma on ehdottomasti kasvava ja kehittyvä yhtiö. Ja maailma digitalisoituu ja myös myynti, markkinointi digitalisoituu ja Myynninmaailma on kärjessä siinä asiassa.

Mikko Seppä on B2B-markkinoinnin kokenut ammattilainen ja tällä hetkellä B2B-markkinointia tarjoavan Advance B2B:n toimitusjohtaja. Seppä on toiminut aiemmin myös Pohjoismaiden johtavassa web-analytiikan palvelutalo Snoobissa toimitusjohtajana ja myyntijohtajana. Seppä kokee, että Myynninmaailma on tehnyt jäntevästi hyvää työtä ja osaamisen olevan sillä tasolla, että edessä on paljon mielenkiintoisia asioita. Mikko lupaa varmistaa, että Myynninmaailman asiakkailla on käytössään maailman huippuluokan teknologiaa ja oikeat palveluratkaisut, joilla pystytään varmistamaan, että Myynninmaailmalla ja sen asiakkailla on parhaat mahdollisuudet kilpailla mahdollisimman tehokkaasti.

Mikko Kohonen on vahva myynnin ja markkinoinnin osaaja, jolla on pitkä kokemus yritysten kehittämisestä ja valmentamisesta. Kohonen on mm. Fulmore Oy:n valmennuskonsultti, Seinäjoen Peliveljien markkinointipäällikkö sekä Kohonen Brothers Oy:n toimitusjohtaja. Lisäksi hän on Suomen Salibandyliiton ja sen markkinointiyhtiön SSBL Salibandy Oy:n hallituksen jäsen. Mikko tuo Myynninmaailman käyttöön vahvaa myynnin osaamista sekä jatkuvaa kehittymisen näkökulmaa osakkuuden myötä.
-Osakkuus liittyy siihen, että pystyy sitoutumaan yrityksen kasvuun pitkäksi aikaa ja kokee olevansa vielä lähempänä osa tiimiä. Sitoutuminen on tärkeä asia. Sitähän se osakkuus kuvastaa parhaimmillaan.

Toimitusjohtaja Mikko Isoniemi on erittäin iloinen siitä, että kolme kokenutta ammattilaista on halunnut sitoutua Myynninmaailman kasvuun ja tarinaan entistä tiiviimmin.
- Hallituksen jäsenet ovat tuoneet tähän mennessä jo paljon lisäarvoa ja arvokasta näkemystä yhtiön kasvua varten ja ovat jatkossa omistajina vielä lähemmin mukana Myynninmaailman strategisessa kehittymisessä. Heidän avullaan pystymme kehittymään vieläkin pidemmälle ja antamaan sitä kautta arvoa myös asiakkaillemme. On ollut upeaa saada nämä omien alojensa kärkiasiantuntijat mukaan!

Aiheet: kasvu, myynninmaailma, menestys

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä