<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailmaan uusia osakkaita!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 06.06.2017
Myynninmaailma

nelio2.jpgMyynninmaailman omistuspohja laajenee kun myyntipäällikkö Kati Viikilä ja markkinoinnin asiantuntija Markus Jokinen saivat kutsun Myynninmaailmaan osakkaiksi. 

Toimitusjohtaja Mikko Isoniemi kertoo, miten hienoa on saada laajennettua omistuspohjaa ja mahtavaa nähdä, että Kati ja Markus ovat valmiita sitoutumaan. "Haluan antaa ihmisille mahdollisuuksia. Kati ja Markus ovat tarttuneet niihin sekä näyttäneet tekemisen meiningillään ja asenteellaan merkityksensä yritykselle. Heidän kokonaisvaltainen panoksensa ja näkemyksensä tulevaisuudesta ovat olleet isona tekijänä yhtiön kasvussa. Lisäksi asiakkaat ja kollegat ovat olleet erittäin tyytyväisiä heidän tekemiseensä", Isoniemi jatkaa.

Markkinoinnin asiantuntija Markus Jokinen on asiasta syystäkin hyvillään. ”Hienoa, että tällainen mahdollisuus tarjottiin. Meillä on loistava tiimi täynnä kovia ammattilaisia ja hyvä vauhti päällä, joten mahtavaa päästä entistä aktiivisemmin mukaan viemään kasvuamme eteenpäin.”

Myyntipäällikkö Kati Viikilän mukaan Myynninmaailman porukka on kuin perhe, lisäksi markkinointi ja myynti on ollut hänelle aina suuri intohimo. Kasvu ja kehitys on ollut hurjaa, ja se johtuu siitä, että tällä alalla pitää olla ketterä, jotta voi tarjota asiakkaalle aina parhaan lopputuloksen. Tämä kehitys on henkilökohtaisesti kaikista isoin motivaattori, Kati toteaa.

 

Aiheet: kasvu, myynninmaailma, menestys

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä