<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailmalle Google Adwords -sertifikaatti!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 29.07.2013
Myynninmaailma
LEHDISTÖTIEDOTE 29.7.2013

Myynninmaailma Oy

Yritykset satsaavat nyt Google mainontaan
Sertifioitu kumppani auttaa onnistumaan internetissä

Internetistä on tullut yrityksille elintärkeä myynnin ja markkinoinnin väline. Yhä useampi ostopäätös tehdään netin tarjoaman tiedon perusteella, ja yhä useampi suomalainen tekee myös verkkokauppaostoksia.

- Tämä tarkoittaa sitä, että yritysten on hoidettava oma internet-markkinointinsa erittäin hyvin, toteaa seinäjokisen Myynninmaailma Oy:n toimitusjohtaja Mikko Isoniemi.

- Parhaimmillaan netin avulla pystyy lisäämään myyntiä erittäin kustannustehokkaasti, kunhan perusasiat ja menetelmät ovat kunnossa.

Yksi yritysten suosituimmista työkaluista on Googlen hakusanamainonta eli Google AdWords -mainonta. Eikä suotta; Suomessa tehdään päivittäin yli 25 miljoonaa Google-hakua ja runsaat kolme miljoonaa mobiilihakua.

- Vuonna 2012 hakusanamainontaan käytettiin Suomessa rahaa 82 miljoonaa euroa, joka on 36 prosenttia koko verkkomainonnasta. Kasvua edellisvuoteen verrattuna tuli lähes 25 prosenttia, Isoniemi kertoo.

Myynninmaailmalle Google-sertifikaatti

Useimmiten yrityksille varmin tapa tehdä hakusanamainontaa on ottaa avuksi luotettava, sertifioitu kumppani, eli yritys, joka on internet-markkinoinnin ammattilainen. Tällöin asiakas tietää tarkalleen, mitä nettimarkkinointi maksaa ja minkälaisia tuloksia sillä saadaan.

Myynninmaailma Oy on vanhan Vaasan läänin alueella ensimmäinen yritys, joka on saanut maailmanlaajuisen yrityskohtaisen Google AdWords-sertifikaatin. Se on takuu siitä, että yritys hallitsee kaikki AdWords-työkalut sekä parhaat käytännöt.

- Sertifiointia varten on läpäistävä testit sekä täytettävä myös tietty volyymivaatimus Google-mainonnan osalta. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän saavutukseen, sillä sertifikaatti on selkeä osoitus meidän ammattitaidostamme ja osaamisestamme, Isoniemi sanoo.

- Uskon, että hakusanamainonta kasvaa edelleen – se on aidosti myyntiä kasvattavaa, kustannustehokasta markkinointia, jota on myös helppo mitata. Toki onnistuminen vaatii tässäkin sitä, että asiat tehdään oikein, pelkästä kalliin klikkipaketin ostamisesta on yritykselle harvoin paljonkaan hyötyä.

Lisätietoja:

Mikko Isoniemi, toimitusjohtaja, Myynninmaailma Oy

  1. 040 746 5188, mikko.isoniemi@myynninmaailma.fi

www.myynninmaailma.fi

 

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä