<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailmasta sertifioitu HubSpot-kumppani

Kirjoittanut Markus Jokinen on 18.06.2019
Markus Jokinen

Meillä on hienoja uutisia. Myynninmaailma on nykyään sertifioitu HubSpot -kumppani. Nyt voitte ottaa avullamme B2B-asiakkaan ostopolun entistä kattavammin haltuun yhden maailman tehokkaimman markkinoinnin ja myynnin työkalun avulla. Olemme huomanneet asiakkaidemme kanssa HubSpotin tehon ja panostaneet lisää osaamisemme kehittämiseen sen osalta. Panostuksiemme ansiosta olemme nyt sertifioitu HubSpot-kumppani ja nousseet lyhyessä ajassa perustason kumppanuudesta silver-tasolle.

 

Silver logo

Tason nousu ja sertifioitu kumppanuus ovat osoituksia kyvystämme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin HubSpotin eri työkalujen avulla: "Otimme Hubspotin käyttöön tämän vuoden alussa. Myynninmaailman avulla olemme päässeet nopeasti hyödyntämään uusia mahdollisuuksia. Liidien määrä on muutamassa kuukaudessa kasvanut merkittävästi ja muutenkin olemme menossa nyt oikeaan suuntaan. Jatkossa panostamme yhä enemmän uusien asiakkaiden ja jälleenmyyjien saamiseen Euroopasta ja muilta markkinoilta. Myynninmaailman avulla voimme kehittää toimintaamme määrätietoisesti ja apu on aina yhden puhelinsoiton päässä", Tommi Tanttu, Nexetic.

Markkinointi ja myynti ovat kehittymässä suuntaan, jossa hyödynnetään yhteisiä järjestelmiä parempien tuloksien aikaan saamiseksi. HubSpot on työkalu, jonka avulla pk-yritykselläkin on mahdollisuus hyödyntää markkinoinnin ja myynnin yhteisestä työkalusta saatavat edut. Yhteiset järjestelmät mahdollistavat esimerkiksi markkinointiautomaation hyödyntämisen ja sitä kautta markkinoinnin ajankäyttö tehostuu sekä dataa pystytään hyödyntämään aiempaa tehokkaammin markkinoinnin tulosten kehittämiseksi. Lisäksi yhteinen automaatiota sisältävä järjestelmä, kuten HubSpot, tarjoaa myynnille mahdollisuuden keskittyä viettämään enemmän aikaa kuumimpien myyntiliidien kanssa.

Asiakkaillemme korkeamman osaamisen HubSpot-kumppanuus tarjoaakin hyvän mahdollisuuden tehostaa omaa kasvuaan modernin ja kustannustehokkaan työkalun avulla. Panostamme jatkossakin vahvasti osaamisemme kehittämiseen laajasti eri markkinoinnin ja myynnin teknologioiden osalta. Sen ansiosta pystymme auttamaan asiakkaitamme kasvamaan erityisesti HubSpotin, mutta myös muiden markkinoinnin ja myynnin työkalujen avulla.

 

Oletteko harkitsemassa markkinointiautomaation käyttöönottoa? Kannattaa olla yhteydessä:

Markus Karema-Jokinen
044 017 3030
markus.karema-jokinen@myynninmaailma.fi

Aiheet: kumppani, myynninmaailma, HubSpot

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä