<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

No mitäs nyt seuraavaksi?

Kirjoittanut Ville Orrenmaa on 15.08.2019
Ville Orrenmaa
Seuraa:

Reilu viikko sitten pääsimme julkaisemaan innostuneissa tunnelmissa tiedotteen Myynninmaailma Oy:n uudesta pääomistajasta. Sen jälkeen otsikon kysymys on esitetty kymmeniä kertoja asiakkaiden, myynninmaailmalaisten ja yhteistyökumppaneiden suusta. Kysymysten sävy on ollut uteliaan kiinnostunut, mutta toki uusi tilanne vaatii taustojen ja tavoitteiden avaamista.

Myynninmaailma jatkaa omana yrityksenään ja itsenäisenä brändinään, mutta mitä muuta? Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat toimintamme keskeisiä periaatteita, joten tässäpä katsausta tulevaan!

 

Mielessä asiakkaan myynnin kasvattaminen

Asiakkaiden myynnin kasvattaminen ja tavoitteellinen markkinointi löytyvät jokaisen myynninmaailmalaisen DNA:sta nyt ja tulevaisuudessa. Tästä meille maksetaan. Tehtävämme on ymmärtää asiakkaamme asiakasta ja ostamista kokonaisuutena. Vasta analyysin ja suunnittelun jälkeen osaamme ohjata oikeiden keinojen valintaan. Näin myös jatkossa.

Alkuvuoden ennätyskorkeat kasvuluvut kertovat omaa kieltään siitä, että ajatuksemme myyntiä lisäävästä markkinoinnista aiheuttaa intohimoja myös muussa kuin omassa väessämme. Kiitos tästä kuuluu kaikille asiakkaillemme – joita on muuten enemmän kuin viikko sitten.

 

Uusia tekijöitä ja samoja naamoja

Myynninmaailman tiimi pysyy samana, eikä organisaatiorakenteeseen ole tulossa muutoksia. Jatkan itse toimitusjohtajana, ja hallituksen puheenjohtajana jatkaa tuttuun tapaan Mikko Isoniemi. Hallitukseen saimme kolme kovaa vahvistusta, kun Olli Pirhonen, Jarno Puutio ja Timo Ranta tuovat asiantuntemuksensa käyttöön tässä uudessa kasvun vaiheessa. Hallitusta täydennetään vielä yhden henkilön verran, jotta näkökulmia saadaan mahdollisimman monesta suunnasta.

Kasvu jatkuu, joten analyyttisiä aivoja ja luovia käsiä tarvitaan lisää. Rekrytointirintamalla tulee siis pitämään kiirettä, eli ei muuta kuin hakemusta tähän suuntaan. Käydään vaikka kahvilla.

 

Henry Ford ja nopeammat hevoset

Kuuntelemme asiakkaitamme herkällä korvalla, ja kehitämme palveluitamme toivottuun suuntaan. Olemme viime aikoina  panostaneet esimerkiksi entistä kokonaisvaltaisempaan ja laajempaan palvelukattaukseen sekä markkinoinnin ja myynnin mitattavuuteen.

Jotta palveluiden kehitys ei  kuitenkaan keskittyisi Fordin lentävän lausahduksen mukaan vain olemassa olevan parantamiseen, meillä on iso vastuu nostaa esiin myös uusia ajatuksia ja entistä tehokkaampia markkinoinnin keinoja.

Tästä syystä suurimman osan henkilökunnastamme voi syksyn aikana tavata Oulun, Tampereen ja Seinäjoen lisäksi mm. Bostonista, Lissabonista ja Helsingistä oppimassa uutta. Aikaisempina vuosina tuliaisina on ollut esimerkiksi, nyt jo useilla asiakkaillamme käytössä oleva, markkinointiautomaatio. Myös tämän vuoden oppeja lupaamme tuoda asiakkaidemme pöytiin.

 

Tavoitteena maailmanvalloitus

Aloitetaan nyt kuitenkin Suomesta. Kotipesänä toimivan Seinäjoen lisäksi Oulun ja Tampereen toimistot ovat hyvässä vauhdissa ja liikevaihto on suurempaa kuin koskaan aiemmin. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä. Myynninmaailma on aina ollut kasvuyritys niin perimältään kuin luvuiltaankin. Uuden pääomistajan myötä meillä on mahdollista panostaa kasvuun entistä paremmin. Kestävä kasvu lähtee liikkeelle vain ja ainoastaan nykyisistä asiakkaista, joten ollaanpa yhteyksissä mahdollisimman pian.

Valtakunnallisuuden osalta uudet sisaremme somessa.com Oy Ab ja I-Print Oy täydentävät tarjontaamme. Pohjanmaalla puolestaan pääsemme etenemään yhdessä I-Mediat Oy:n tiimin kanssa kohti uusia ja entistä kokonaisvaltaisempia asiakkuuksia. Into on ollut sen verran kovaa, että ensimmäiset yhteiset caset on jo saatu työn alle. Tästä on hyvä jatkaa.

Eteenpäin siis mennään monellakin rintamalla. Asiantuntijat, yritys, brändi ja palvelut pysyvät samana. Omalle jengille tämä on hieno mahdollisuus olla mukana entistä kovemmassa kasvussa. Asiakkaillemme yhteistyö tuo mukana uusia mahdollisuuksia ja leveämmät hartiat.

 

Ollaan yhteydessä!

Ville Orrenmaa
toimitusjohtaja, osakas
Myynninmaailma Oy
044 348 8087
ville.orrenmaa@myynninmaailma.fi

Aiheet: myynnninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä