<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Twitterin merkkimäärä uudistuu!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 27.05.2016
Myynninmaailma

Sosiaalisen median jätit ovat viime aikoina laittaneet tulille uudistuksia tiuhaa tahtia. Eikä ihme, sillä käyttäjiltä tulevat paineet ja koveneva kilpailu asettavat haastetta pysyä kilpailun kärkikahinoissa. Twitterin ympärillä ovat juorut merkkimäärän laajentamisesta olleet ilmoilla jo hyvän aikaa, mutta nyt se on vahvistettua tietoa. Twitter uudistaa merkkimääräänsä.


Toisin kuin aiemmin on kuhistu, niin tuleva uudistus ei varsinaisesti laajenna merkkimäärää, ehei. Merkkimäärä on edelleen 140, mutta pian sitä eivät enää syö linkit, kuvat tai muut elementit. Muutoksen jälkeen nämä asiat ovat toisin:

  • Voit vastata tviittiin huolehtimatta merkkimäärän riittävyydestä, sillä @käyttäjänimi ei enää syö kokonaistilaa. Enemmän tilaa keskustelulle!
  • Kuvat, videot, kyselyt ja sitaatit eivät myöskään vie tilaa itse verbaaliselta sanomalta.
  • Omien tviittien uudelleen tviittaaminen tulee mahdolliseksi. Tätä ominaisuutta kannattaa käyttää tosin hyvin harkitusti – itsensä kanssa keskusteleminen ei välttämättä näytä erityisen hyvältä.
  • @-merkillä aloitettu tviitti näkyy jatkossa kaikille käyttäjän seuraajille, kun aiemmin se on näkynyt vain sille, kenelle tviitti on @-merkillä osoitettu. Enää ei siis tarvitse kehittää merkkejä @-merkin eteen, jotta tviitti näkyisi myös laajemmalle yleisölle.

Uutinen on monellakin tavalla mielekäs. Toisaalta Twitterin perusolemus mikroblogipalveluna säilyy ja keskustelut pysyvät ytimekkäinä. Toisaalta itse keskusteluun jää enemmän tilaa, sillä muut elementit eivät enää syö tilaa sanoilta.

Lyhyesti sanoen, muutos on askel kohti joustavampaa ja vilkkaampaa keskustelua!Twitter.

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä