<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PairUp:in avulla hyödynnät tehokasta vaikuttajamarkkinointia

Kirjoittanut Markus Jokinen on 09.02.2017
Markus Jokinen

 

Influencer Orchestration Networkin mukaan 81 prosenttia markkinoijista koki vaikuttajamarkkinoinnin olevan tehokasta. Eikä ihme, sillä sosiaalisen median vaikuttajilla on valtavat määrät seuraajia ja koukuttavaa sisältöä eri some-kanavilla. Samaan aikaan yritykset etsivät uusia keinoja tavoittaa potentiaaliset asiakkaansa. Kun nämä kaksi tahoa yhdistää, syntyy vaikuttajamarkkinointi. Tämä markkinoinnin muoto sai alkunsa ihmisten ostotottumuksiin vaikuttavista tekijöistä. Markkinoijat huomasivat, että ostopäätöstä tehdessä huomattavan usein korostui yksi ratkaiseva tekijä - nimittäin läheisten ja tuttujen suosittelut tuotetta kohtaan. Yhä useampi kuluttaja luottaa ennemmin perheen, ystävien tai tuttujen mainontaan kuin yritysten.

Vaikuttajamarkkinoinnissa etsitään yrityksen arvojen ja kohderyhmien kannalta oikeita vaikuttajia, joiden kautta kerrotaan asiakkaita kiinnostavia tarinoita. Vaikuttajat voivat olla esimerkiksi bloggaajia, artisteja tai vaikka urheilijoita, kunhan heillä on suuri ja aktiivinen fanilauma somessa. Vaikuttajien avulla yritys pystyy viestimään omista tuotteistaan ja palveluistaan suoraan vaikuttavien tarinoiden avulla kohderyhmälle, mikä täydentää hyvin käytettävissä olevia kohdennetun mainonnan keinoja.

Vaikuttajamarkkinoinnin hyödyntämisen haasteena yrityksille on oikeiden vaikuttajien löytäminen. Tämän ongelman ratkaiseva PairUp-palvelu syntyi heinäkuussa 2016, kun FitFarmin toimitusjohtaja Olli Suominen sai idean uudesta verkkopalvelusta kesken aamulenkin. Ollilla on pitkä historia työskentelystä urheilijoiden ja sosiaalisen median tähtien kanssa. PairUp:ista  löytyykin jo merkittäviä määriä suomalaisia some-tähtiä eri elämänalueilta ja sosiaalisen median kanavilta.

PairUp avaa yrityksille mahdollisuuden päästä helposti ja nopeasti yhteistyöhön sosiaalisen median tähtien kanssa. PairUpin avulla voit toteuttaa kampanjoita niiden tähtien kanssa, joiden julkisuuskuva sopii yrityksesi tavoitteisiin sekä arvoihin. Näin Some-tähtien mielipiteet ja kampanjat näkyvät siis juuri oikealle kohderyhmälle, ja aktivoivan sisällön avulla ne juurruttavat yrityksestäsi haluttua mielikuvaa kuluttajien ajatuksiin. 

 Lisää PairUpin mahdollisuuksista voit lukea: http://www.pairup.fi/etusivu/

Aiheet: markkinointi, sosiaalinen media

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä