<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Paras kehittyjä - Teemu Lahti

Kirjoittanut Myynninmaailma on 12.04.2017
Myynninmaailma
Myynninmaailmalla panostetaan ahkerasti asiantuntijoidemme osaamiseen, jotta voimme tarjota aina asiakkaillemme parhaan palvelun tuoreimmalla tietotaidolla. Kaikki työntekijämme ovat korvaamattomia ja haluamme muistuttaa heitä siitä.
 
Siksi päätimmekin järjestää paras kehittyjä kisan, joka palkitaan aina kolmen kuukauden välein. Haluamme olla mukana palkitsemassa työntekijöitä hyvästä työstä ja kehittymisestä. Paras kehittyjä -palkinnon saaja on henkilö, joka on nostanut omaa tasoaan ja haastanut omalla tekemisellään myös muut tekemään ahkerammin töitä. Tällä kertaa paras kehittyjä -kisan palkintona oli huima 500€ matkalahjakortti.
 
Kisa oli tiukka, mutta tällä kertaa voiton vei Teemu Lahti, joka on työskennellut Myynninmaailmalla vuoden päivät. Teemun vuosi on ollut menestyksekäs ja ennen kaikkea monipuolinen. Teemu on ehtinyt tekemään monipuolisesti hommia eri titteleiden alla päätyen lopulta markkinoinnin asiantuntijaksi, jota hän itse kuvailee "kaikista mukavimmaksi työksi". Teemu on ilmeisen pidetty Myynninmaailmalla ja työkaverit kuvailevatkin häntä oma-aloitteiseksi sekä ahkeraksi hepuksi.
 
Palkinnon saamisesta Teemu oli itse hyvin häkeltynyt. ”En odottanut ollenkaan saavani palkintoa, mutta on mukava saada tunnustusta omasta työstään.” Palkinto meni oikeaan osoitteeseen, sillä Teemu on joutunut astumaan isoihin saappaisiin uuden työn puolesta. Työkavereiden perustelut Teemun voittamiselle oli positiivista luettavaa ”Nostanut omaa tasoaan merkittävästi”, ”Joutunut varmasti poistumaan mukavuusalueeltaan” ja ”ahkera työntekijä”.
 
Teemun parhaimpiin puoliin lukeutuu oma-aloitteisuus ja ahkeruus, joka kuvastuu hänen työstään. Nuori mies ei kavahda haasteita ja tarttuukin niihin ammattitaitoisesti. 
 
Onnea vielä kerran, Teemu!
 
20170411_122310-2.jpg

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä