<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Parhaita kehittyjiä palkittu kaksin kappalein

Kirjoittanut Myynninmaailma on 16.02.2018
Myynninmaailma

Myynninmaailman sisäinen Paras kehittyjä -kisa on saanut uusia voittajia! Lokakuussa palkittiin Tampereen myyntipäällikkömme Kalle Teliranta ja tammikuussa johtava markkinoinnin asiantuntijamme Henri Raatikainen Seinäjoen toimistolta. Palkintona oli jälleen matkalahjakortti omavalintaiseen kohteeseen.

Kalle otti hommat nopeasti haltuun

Kalle aloitti myyntipäällikkönä Myynninmaailmalla toukokuussa ja vei voittopotin ylivoimaisella äänisaaliilla jo ensimmäisessä Paras kehittyjä -kisassa, jossa oli mukana. Kalle itse on omien sanojensa mukaan huono kehumaan itseään, mutta epäili voiton olleen seurausta siitä, että hän sai nopealla aikataululla otettua uudet hommat haltuun ja tulostakin syntyi. 20 vuotta matkailu- ja ravintola-alalla ovat antaneet miehelle laajat verkostot ja hyvän pohjan, vaikka työ myynnin parissa onkin ollut uutta. ”Hommat on sujuneet hyvin ja tuntuu, että mennään oikealla tiellä. Ainahan sitä voisi parantaa vielä lisää, mutta kyllä tällainen tunnustus omasta työstä lämmittää mieltä”, Kalle summaa.

Kallen kuva.jpg

Kalle on jo ehtinyt käyttää voittamansa lahjakortin, kun hän kävi marraskuussa vaimonsa kanssa Kööpenhaminassa. ”Hyvä reissu ja kiva kaupunki. Kelit eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta eihän marraskuulta voi paljoa toivoakaan. Köpiksessä käytiin Carlsbergin tehtaalla, Tivolissa, joulutoreilla sekä sotamuseossa. Lisäksi keskustassa oli monta hyvää ruokapaikkaa. Lentokentän lähellä oleva iso akvaariokeskus Den Blå Planet oli hieno paikka”, Kalle kertoo.

Henri nousi markkinoinnin johtavaksi asiantuntijaksi

Loka-joulukuun kisan voittaja Henri on Myynninmaailman pitkäaikaisimpia työntekijöitä. Hänen uransa firman palveluksessa alkoi jo vuoden 2011 huhtikuussa, kun koko toiminta oli alkanut vain muutamaa kuukautta aiemmin. Henri kertoo, että työ on vuosien varrella opettanut tekijäänsä ja aiemmin markkinoinnin asiantuntija toiminut Henri saikin viime vuoden loppupuolella ylennyksen johtavaksi markkinoinnin asiantuntijaksi.

Työssään Henri pyrkii reagoimaan asioihin nopeasti ja hoitamaan uudet hommat heti pois alta. Henri haluaa olla erityisesti auttavainen ja ystävällinen, mutta tarvittaessa myös tiukka, jotta työt saadaan tehtyä aikataulussa. Kun työt on tehty, voi hyvällä mielellä vaihtaa vapaalle. Henri onkin ollut mukana kaikilla Myynninmaailman matkoilla ja on tunnettu siitä, että on menossa mukana viimeiseen asti.

henri.jpg

Paras kehittyjä -kilpailun voitosta Henri sanoo yksinkertaisesti: Kiitos! Henrillä palkintomatka on vielä edessäpäin. ”Puoliso saa päättää mihin lähdetään. Tällä hetkellä ideana on lähteä laivalla Ruotsiin muutamaksi päiväksi ja siellä ehkä vierailulle eläintarhaan”, Henri vihjaa matkustussuunnitelmista.

Suuret onnittelut voittajille Kallelle ja Henrille!

 

Aiheet: myynninmaailma, menestys

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä