<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pinterestin potentiaali yrityksen markkinoinnissa

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 03.09.2014
Ronja Hautamaki
Seuraa:

Pinterestin suosio kasvaa jatkuvasti. Yhä useammat yritykset ovatkin jo havahtuneet siihen, kuinka järkevää olisi olla mukana Pinterestin kuvavirrassa. Totuushan on, että kuvat herättävät paljon enemmän huomiota kuin pelkkä teksti, ja niitä myös jaetaan monta kertaa helpommin eteenpäin kavereille. Näin nettisivujen kävijämäärä sekä yritysten näkyvyys ja bränditietoisuus kasvavat ja myynti lisääntyy.

Pinterest sopii parhaiten visuaalisia tuotteita tai palveluita tarjoaville yrityksille kuten esim. kahviloille, vaatekaupoille ja matkailuyrityksille, mutta muidenkaan yritysten ei kannata sulkea sitä pois. Pinterestissä kun voidaan tuotekuvien lisäksi jakaa myös mm. kuvia tapahtumista joissa yritys on mukana/joita se järjestää, henkilökunnasta työssään, työtiloista ja sisustuksesta, videoita, asiakasreferenssejä.. Käytä luovuutta, kun nimeät boardeja (kansioita,  joihin kuvat lajitellaan).

Pinterestissä yritys voi jakaa myös arvojensa mukaisia, muiden käyttäjien ottamia kuvia jakaakseen inspiraatiota ja tietoa kaikesta siitä, mikä on yritykselle tärkeää. Yritys voi luoda tällaista kuvasisältöä myös itse - esimerkiksi vastuullisen ja ekologisen elämäntavan puolesta puhuvan yrityksen kannattaa kuvin osoittaa, mitä se itse tekee ympäristön hyväksi.

mkhmarketing
 

Kaiken yllämainitun kautta (ja monella muullakin tavalla) asiakkaat oppivat tuntemaan yrityksen syvemmin. Ihmisiä kiinnostaa, ketä yrityksessä työskentelee, miltä yritys näyttää ja mitä se arvostaa. Vain mielikuvitus on rajana sille, miten Pinterestiä voi käyttää hyödyksi myynnin kasvattamisessa.

Jos tarvitset apua aloittamisessa tai kenties Pinterest-tilin aktiivisessa ylläpidossa, saat tarvitsemasi avun meiltä. Lue lisää palveluistamme nettisivuiltamme. Tervetuloa! :)

Ps. Kuva lainattu täältä.

Aiheet: markkinointi, sosiaalinen media

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä