<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Googlen uusi innovaatio tehostaa Remarketing-mainontaa

Kirjoittanut Juuso Hietikko on 29.09.2016
Juuso Hietikko
Seuraa:

 

Nykypäivänä ihmisillä on useita laitteita, joilla tulee surffailtua. On tablettia, puhelinta, pöytäkoneita ynnä muuta. Remarketing-mainonta on kohdannut tämän ongelman myös, koska remarketing ei pysty seuraamaan jokaista laitetta, vaan se seuraa vain yhtä. Nyt Google on tarttunut härkää sarvista ja kehittänyt ratkaisua ongelmaan!


Ratkaisuna Google lanseeraa laitteidenvälisen uudelleenmarkkinoinnin Google Display –verkostolle ja DoubleClick Bid Managerille. Tämän ominaisuuden avulla voidaan tavoittaa sama käyttäjä kaikilla eri laitteilla ja näin välittää entistä yhtenäisempää mainontaa yleisölle. Toisin sanoen aamulla puhelimella tavoitettu henkilö voidaan tavoittaa myöhemmin vaikkapa pöytäkoneelta. 

crossdevice_halloween-ads-loop_128.1_091616_v2_1.gif
Kuvan lähde: Google AdWords -blogi

Esimerkki: olet verkkokauppias ja olet lanseeraamassa kampanjaa ”Ilmaiset postikulut”. Asiakas selailee puhelintaan aamulla, näkee mainoksen ja innostuu ajatuksesta, mutta ei aamukiireiltään ehdi tekemään ostoksia. Illalla potentiaalinen asiakas on unohtanut työpäivän jälkeen kyseisen mainoksen ja selailee sohvallaan tablettiaan, ja tässä vaiheessa mainos näkyykin uudelleen mainostaen jälleen ilmaisia postikuluja sekä jotain erikoistarjoustuotetta. Tarjous tulee jälleen mieleen ja selailijasta tulee asiakas. 


 
Tämä ominaisuus on tulossa lähikuukausien aikana, ja me toimistolla ainakin odotamme innolla tätä uutta ominaisuutta. Jos tarvitset apua mainonnan parissa, olethan meihin yhteydessä, niin pysyt ajan tasalla uusista ominaisuuksista.

Aiheet: digimarkkinointi, google-mainonta

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä