<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sissimarkkinoinnin ja sosiaalisen median avulla merkittävää näkyvyyttä edullisesti!

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 03.07.2014
Ronja Hautamaki
Seuraa:

Ellet tiennyt, sissimarkkinointi on hyvin edullista tai parhaassa tapauksessa jopa ilmaista markkinointia, joka pyrkii herättämään huomiota ja kiinnostusta potentiaalisissa asiakkaissa. Sissimarkkinointiin pystyy kuka vain, jolla on mielikuvitusta, luovuutta sekä aikaa ideointi- ja toteuttamisprosessiin. Sen hinta/hyötysuhde on merkittävä, jos kampanja onnistuu toivotusti.

Alla pari esimerkkivideota erilaisista sissimarkkinointitempauksista. Tapahtumatempaukset sisältävät monesti ilahduttavia ja yhteishengen, rakkauden sekä ystävyyden puolesta puhuvia elementtejä jotka sidotaan yrityksen brändiin (esim. Coca Cola). Tempaukset voivat olla myös erottuvia katumainoksia tai -maalauksia. Vain mielikuvitus on rajana - mitä erikoisempaa sissimarkkinointi on, sitä paremmin se vetää ihmisten huomion puoleensa.

Kuten tiedämme, sosiaalinen media on kustannustehokas markkinointikanava. Se on erinomainen keino saada myös sissimarkkinointikampanja leviämään laajalle. Kun onnistutaan luomaan oikeasti kutkuttava kampanja, jonka ihmiset jakavat mielellään eteenpäin, on onnistuminen taattua. Kampanjan tulee herättää kiinnostusta, saada pohtimaan ajankohtaisia asioita tai vaikka vain saada hymyilemään. Pääasia on, että se herättää tunteita, vetää ihmisiä yhteen ja/tai pysähdyttää jollakin tavalla.

Anna mielikuvituksellesi siivet! Tarvitaan rohkeutta, että uskalletaan astua tielle jolla mikään muu eritys ei ole vielä käynyt. Suunnittele yrityksellesi ihan omanlaisensa sissimarkkinointitempaus ja kokeile - jos epäonnistut, opit virheestäsi ja onnistut paremmin seuraavalla kerralla.

Jos sinulla on toimiva sissimarkkinointikampanja päällä ja haluat saavuttaa merkittävää lisänäkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, me autamme sinua sen saavuttamisessa. Tarjontaamme kuuluvat sekä sosiaalisen median suunnitelman teko ja eri kanavien ylläpito suunnitelman mukaisesti että maksullinen mainonta eri kanavissa. Lue lisää palveluistamme täältä. :)

 

Aiheet: mainonta, markkinointi, querrilla marketing, sosiaalinen media

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä