<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Suomen nopein naispikaluistelija mukaan Team Myynninmaailmaan!

Kirjoittanut Markus Jokinen on 25.11.2016
Markus Jokinen

Team Myynninmaailma sai jälleen joukkoonsa uuden huippu-urheilijan, pikaluistelija Elina Riskun. Elinalla on nimissään monta pikaluistelun Suomen ennätystä ja hän on menestynyt hyvin myös kansainvälisissä kisoissa. Elina Riskun tavoitteena on edustaa Suomea vuoden 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa. 

Olemme innoissamme, että Elina on mukana Team Myynninmaailmassa. Myös Elina on odottavaisin mielin: ”Tästä on todella kivat fiilikset ja mahtavaa, että on mahdollisuus päästä tällaiseen yhteistyöhön. Yksilöurheilija on helposti yksin. On hienoa saada yhteisöllisyyttä ja tiimimeininkiä tueksi. Todella hyvillä fiiliksillä, innokkaana ja odottavaisin mielin.” 

Yhteistyökuvioiden tavoitteena on antaa Elinalle liiketoiminnan näkökulmaa urheiluun, myynnin ja markkinoinnin pohjalta. Vastaavasti Elina antaa porukallemme vinkkejä työhyvinvointiin ja työmotivaatioon, sekä blogimme saa sisältöä urheilumaailmasta ja urheilijan näkökulmasta. Kannattaa pysyä siis kuulolla.

Team Myynninmaailma perustettiin kesäkuussa 2016 ja se koostuu Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueella asuvista, maajoukkuetason yksilöurheilijoista. Yhteistyöllä Myynninmaailma haluaa auttaa urheilijoita ja tuoda yritysmaailman oppeja urheilijoiden ammatillisiin toimiin ja tukiverkoston kehittämiseen. Tiimissä Elinan lisäksi ovat mukana Suomea maailmanmestaruuskisoissakin edustanut kiekonheittäjä Sanna Kämäräinen ja Suomen paras naissuunnistaja Saila Kinni.

Kiinnostuitko? Team Myynninmaailman sivuilta löydät lisätietoja tiimistä ja hakuohjeet.

Aiheet: Team Myynninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä