<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Suomen ykkössuunnistaja mukaan Team Myynninmaailmaan!

Kirjoittanut Myynninmaailma on 20.09.2016
Myynninmaailma

 

Team Myynninmaailma sai syyskuussa joukkoonsa uuden jäsenen, kun Suomen ykkössuunnistaja Saila Kinni liittyi mukaan tiimiin! Suunnistuksen MM-kilpailut järjestettiin tänä vuonna Ruotsissa, Strömstadissa, ja tamperelainen Saila tuli parhaana suomalaisena maaliin viidentenä. 

Yhteistyö Sailan kanssa on jo pyörähtänyt käyntiin ja koko tiimi odottaa innolla, mitä kuvio tuo 

tullessaan. Yhteistyön tavoitteena on tuoda Sailalle yrittäjän oppeja ja käytäntöjä urheilijan arkeen sekä parantaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja muissa kanavissa. Sailalta Myynninmaailma saa vinkkejä hyvinvointiin ja energiaa työyhteisöön sekä näkyvyyttä. 

Kuten muukin tiimi, Saila on mukana hommassa täydellä sydämellään: "Tämä on mielenkiintoista ja just sitä, mitä tarvitsen. Urheilija on välillä yksin näiden asioiden kanssa. Tuki on todella tärkeää niin valmennuksessa kuin monessa muussakin hommassa. On mahtava saada apua niiltä, ketkä tekee tätä hommaa ammatikseen. Samalla saa uutta näkökulmaa urheilijana olemiseen ja elämiseen." 

Team Myynninmaailma perustettiin kesäkuussa 2016 ja se koostuu Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueella asuvista, maajoukkuetason yksilöurheilijoista. Yhteistyöllä Myynninmaailma haluaa auttaa urheilijoita ja tuoda yritysmaailman oppeja urheilijoiden ammatillisiin toimiin ja tukiverkoston kehittämiseen. Tiimin ensimmäinen jäsen oli Suomea maailmanmestaruuskisoissakin edustanut kiekonheittäjä Sanna Kämäräinen.

Urheilija, kiinnostuitko kuviosta? Lähetä avoin hakemus yhteydenottolomakkeemme kautta!

Aiheet: myynnninmaailma, Team Myynninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä