<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tähtäimessä vienti? Näin pääset helposti liikkeelle kansainvälisessä markkinoinnissa ja myynnissä - Webinaarin tallenne

Kirjoittanut Myynninmaailma on 17.03.2020
Myynninmaailma

Tähtäimsessä_vienti_lataawebinaari_1200x628[1542]Digitalisaation myötä ostaminen on suuressa myllerryksessä. Muutos tuo mukanaan paljon uusia mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä kansainvälisen markkinoinnin ja -myynnin käynnistämiseen. Kannattaako yrityksen aloittaa kansainvälinen markkinointi ja -myynti? Entä mitä se ihan käytännössä tarkoittaa?  

Järjestimme 10.3.2020 ensimmäisen webinaarimme yhdessä Amazoniin.fi:n kanssa. Webiaarissa johtava asiantuntijamme Miia Mäkinen kertoi, miten ja millaista kansainvälistä koemarkkinointia voit tehdä eri digikanavissa, ja miten saat verkkosivusi tai -kauppasi iskuun kansainvälistymistä varten. Lisäksi tutustuimme Amazon-myynnin ja -markkinoinnin perusteisiin Amazon-myyjä ja Amazoniin.fi-palvelun perustaja Jonne Välilän johdolla. Välilä kertoi, miten Amazoniin pääseen, mitä Amazonissa myyminen käytännössä tarkoittaa ja miten kovassa kilpailussa pärjää.

Lataa tallenne ja katso Tähtäimessä vienti? Näin pääset helposti liikkeelle kansainvälisessä markkinoinnissa ja myynnissä -webinaarimme kokonaisuudessaan. 

webinaarin-tallenneLataa webinaarin tallenne

Järjestämme 16.4.2020 webinaarin Varmista B2B-yrityksesi kilpailukyky – Vakuuta vaikuttavalla viestinnällä ja visuaalisella ilmeellä. Webinaarissamme kuulet, miten erottaudut kilpailijoistasi vahvalla ja kilpailukykyisellä brändillä ja vakuutat asiakkaasi visuaalisella ja sanallisella viestinnällä. Puhujina toimivat Myynninmaailman viestinnän asiantuntija Emilia Hiipakka ja Art Director, valokuvaaja Hannu Pettinen.

Tutustu webinaarin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Aiheet: vienti, webinaari

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä