<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

5.12.2018 Kangasala: LP Seminaari - Somen voima

LP Kangasala järjestää Somen voima -seminaarin ke 5.12.2018 klo 14.30 alkaen. Esiintyjänä tilaisuudessa Myynninmaailman johtava asiantuntija Markus Jokinen.
Esiintyjinä  myös Mika Poutala ja Topias Koukkula.

Lue lisää

Aiheet: somemarkkinointi, sosiaalinen media

29.11.2018 Seinäjoki: Viennillä liikevaihto kasvuun, yhteistyössä Viexpo

Pk-yritys – Tökkiikö vienti tai viennin aloittaminen? Onko yritykselläsi suunnitelmissa kasvaa, eikä kotimaa enää riitä? Järjestämme yhdessä Viexpon kanssa maksuttoman aamupalatilaisuuden Seinäjoella to 29.11.2018, jossa käsitellään vientiä, ja kuinka liikevaihtoon saadaan lisää kasvua sen myötä. Tilaisuudessa saat konkreettisia vinkkejä ja kuulet esimerkkejä, joiden avulla pääset aloittamaan vientitoimintaa ja kehittämään toimenpiteitä kasvun vauhdittamiseksi.

Lue lisää

Aiheet: b2b-myynti, B2b-markkinointi, vienti

27.11.-30.1.2019, Seinäjoki: Sosiaalisen median osaaja –yksittäiset koulutukset tai koko kurssi

Sosiaalinen media mainonnan välineenä – opi tekemään somella myyntiä!
Sosiaalisen median neliosaisessa valmennussarjassa käydään läpi eniten käytetyimmät ja tärkeimmät kanavat yrityksellesi; LinkedIn, Facebook ja Instagram. Voit osallistua yksittäisiin valmennuskertoihin tai suorittaa koko sosiaalisen median osaaja -kurssin. 

Lue lisää

 

Etsitkö jotain tiettyä koulutusta? 

Järjestämme myös räätälöityjä kokonaisuuksia asiakkaan tilauksesta tai voit myös vinkata meille itseäsi kiinnostavasta koulutusteemasta alla olevalla lomakkeella! 

Tulevat tapahtumat

Seuraa meitä