<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

18.9.19 Seinäjoki: Hyväksytty sosiaalisen median osaaja -kurssi

Sosiaalisen median neliosaisessa kurssissa käydään läpi eniten käytetymmät ja tärkeimmät kanavat yrityksellesi; LinkedIn, Facebook ja Instagram. Opit käytännössä, miten otat kanavat käyttöön, miten mainontaa ja sisällöntuotantoa tehdään sekä miten mittaat onnistumista.

Lue lisää

Aiheet: sosiaalinen media

30.8.19-29.11.19, Seinäjoki: Hyväksytty myyntijohtaja -kurssi


Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin ja Myynninmaailman järjestämä HMJ-kurssi on suunnattu B2B-myynnin johtotehtävistä kiinnostuneille tai niissä toimiville. Kurssin tavoitteena on valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen sparraamalla nykyaikaisia keinoja myynnin johtamiseen. Kurssin kesto on puoli vuotta.

Lue lisää

Aiheet: b2b-myynti, myynnin johtaminen

5.6.2019 Oulu, Aamupalatilaisuus: LinkedIn tehokkaana B2B-yrityksen työkaluna

Aamupalatilaisuudessamme kuulet, miten käytät tehokkaasti LinkedIniä sekä yksityishenkilönä, että yrityksenä. Käymme asiantuntijamme johdolla läpi LinkedInin peruskäytön yrityksille, LinkedIn -mainonnan mahdollisuudet sekä yrityksen näkyvyyden tukemisen henkilökohtaisen social sellingin kautta.

Lue lisää

Aiheet: linkedin, myynninmaailma, B2b-markkinointi, b2b-myynti, LinkedIn-markkinointi

22.5.2019 Seinäjoki, Aamupalatilaisuus: Miten johdan myyntiä; kolme askelta tehokkaaseen B2B-myynnin johtamiseen

Myyntityö on murroksessa ja toimiala kerrallaan perinteiset toimintatavat myös myynnin johtamisessa muuttuvat tehottomaksi. Vuonna 2019 myynnin johdon on löydettävä tasapaino hyväksi havaittujen perusasioiden ja myyntityön uudistamisen välillä. Näillä kolmella askeleella saat viritettyä pk-yrityksen myyntikoneen huippuiskuun ja otat niskalenkin myyntityön murroksesta

Lue lisää

Aiheet: B2b-markkinointi, b2b-myynti

Tulevat tapahtumat

Seuraa meitä