<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tampere 20.9.2018: Kuinka rakentaa B2B-myyntiä tukevat verkkosivut

Aamupalatilaisuudessamme saat asiantuntijan näkemykset siitä, miten myyntiprosessiasi tukevat verkkosivut rakennetaan. Kuulet parhaat vinkit B2B-verkkosivuille, jotta sivusi tukisivat 2020-luvun liiketoimintaa ja prosesseja.

Vielä muutama vuosi sitten B2B-yrityksen verkkosivujen rooli oli toimia virtuaalisena yritysesitteenä. B2B-ostoprosessin muutoksen myötä verkkosivujen rooli on muuttunut enemmän B2B-myyntiä tukevaksi työkaluksi.

Lue lisää

Oulu 28.09.2018: B2B-myynnin ja -markkinoinnin johtaminen sekä merkitys hallitustyöskentelyssä

Tule Kauppakamari Café tilaisuuteen kuulemaan mitä vaaditaan tämän päivän B2B-markkinoinnin ja -myynnin johtamiseen. Lisäksi kuulet mikä on hallituksen rooli siinä, ja miten hallitus käytännössä kyseessä olevia asioita käsittelee.

Lue lisää

Seinäjoki 16.11.18-15.3.19: Hyväksytty myyntijohtaja -kurssi


Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin ja Myynninmaailman järjestämä HMJ-kurssi on suunnattu B2B-myynnin johtotehtävistä kiinnostuneille tai niissä toimiville. Kurssin tavoitteena on valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen sparraamalla nykyaikaisia keinoja myynnin johtamiseen. Kurssin kesto on puoli vuotta.

Lue lisää

Seinäjoki 27.11.-30.1.2019: Sosiaalisen median osaaja –yksittäiset koulutukset tai koko kurssi

Sosiaalinen media mainonnan välineenä – opi tekemään somella myyntiä!
Sosiaalisen median neliosaisessa valmennussarjassa käydään läpi eniten käytetyimmät ja tärkeimmät kanavat yrityksellesi; LinkedIn, Facebook ja Instagram. Voit osallistua yksittäisiin valmennuskertoihin tai suorittaa koko sosiaalisen median osaaja -kurssin. 

Lue lisää

 

Etsitkö jotain tiettyä koulutusta? 

Järjestämme myös räätälöityjä kokonaisuuksia asiakkaan tilauksesta tai voit myös vinkata meille itseäsi kiinnostavasta koulutusteemasta alla olevalla lomakkeella! 

Seuraa meitä