<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hyväksytty myyntijohtaja -kurssi (HMJ) - 20.3.-12.6.2020 Seinäjoella

hmj-verkkosivubanneri-1600x400-1Etelä-Pohjanmaan Kauppakamarin ja Myynninmaailman järjestämä HMJ-kurssi on suunnattu B2B-myynnin johtotehtävistä kiinnostuneille tai niissä toimiville. Kurssin tavoitteena on valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen sparraamalla nykyaikaisia keinoja myynnin johtamiseen. Kurssin kesto on puoli vuotta.

Lue lisää

Aiheet: b2b-myynti, myynnin johtaminen

Maksuttoman HubSpot CRM:n käyttöönotto ja vinkit B2B-yrityksen myyntijohdolle -Aamupalatilaisuus 29.1.2020 Oulussa

Moderni ja helppokäyttöinen HubSpot CRM on erinomainen tapa tehostaa myynnin toimintatapoja ja prosesseja. Modernin CRM-ratkaisun ja myynnin automaation avulla annat myyntitiimillesi enemmän aikaa laadukkaaseen myyntityöhön. Myyntijohtajan sinun ei enää tarvitse itse manuaalisesti päivitellä raportteja tai ennusteita. Lisäksi pystyt tehokkaasti analysoimaan mistä kauppanne tulevat ja mitä pitäisi kehittää.

Lue lisää

Aiheet: b2b-myynti, HubSpot

Maksuttoman HubSpot CRM:n käyttöönotto ja vinkit B2B-yrityksen myyntijohdolle - Aamupalatilaisuus 30.1.2020 Seinäjoella

Moderni ja helppokäyttöinen HubSpot CRM on erinomainen tapa tehostaa myynnin toimintatapoja ja prosesseja. Modernin CRM-ratkaisun ja myynnin automaation avulla annat myyntitiimillesi enemmän aikaa laadukkaaseen myyntityöhön. Myyntijohtajana sinun ei enää tarvitse manuaalisesti päivittää raportteja tai ennusteita. Lisäksi pystyt tehokkaasti analysoimaan mistä kauppanne tulevat ja mitä pitäisi kehittää.

Lue lisää

Aiheet: b2b-myynti, HubSpot

Maksuttoman HubSpot CRM:n käyttöönotto ja vinkit B2B-yrityksen myyntijohdolle - Aamupalatilaisuus 6.2.2020 Tampereella

Moderni ja helppokäyttöinen HubSpot CRM on erinomainen tapa tehostaa myynnin toimintatapoja ja prosesseja. Modernin CRM-ratkaisun ja myynnin automaation avulla annat myyntitiimillesi enemmän aikaa laadukkaaseen myyntityöhön. Myyntijohtajana sinun ei enää tarvitse manuaalisesti päivittää raportteja tai ennusteita. Lisäksi pystyt tehokkaasti analysoimaan, mistä kauppanne tulevat ja mitä pitäisi kehittää.

Lue lisää

Aiheet: b2b-myynti, HubSpot

13.2-7.5.2020 Oulu, Hyväksytty myyntijohtaja (HMJ) -kurssi

Myynninmaailma ja Oulun Kauppakamari järjestävät yhdessä Hyväksytty myyntijohtaja -kurssin. Kurssin tavoitteena on valmentaa osallistujia myyntiorganisaation suorituskyvyn nostamiseen sparraamalla nykyaikaisia keinoja myynnin johtamiseen.

Kolme kuukautta kestävä HMJ-kurssi on suunnattu B2B-myynnin johtotehtävistä kiinnostuneille tai niissä toimiville. Kurssi sopii myös vientimyyntiä tekeville B2B-yrityksille. 

Lue lisää

Aiheet: koulutus, b2b-myynti, myynnin johtaminen

Tulevat tapahtumat

Seuraa meitä