<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Maksuttoman HubSpot CRM:n käyttöönotto ja vinkit B2B-yrityksen myyntijohdolle - Aamupalatilaisuus 6.2.2020 Tampereella

Kirjoittanut Myynninmaailma on 3.1.2020 15:20
Myynninmaailma

Moderni ja helppokäyttöinen HubSpot CRM on erinomainen tapa tehostaa myynnin toimintatapoja ja prosesseja. Modernin CRM-ratkaisun ja myynnin automaation avulla annat myyntitiimillesi enemmän aikaa laadukkaaseen myyntityöhön. Myyntijohtajana sinun ei enää tarvitse manuaalisesti päivittää raportteja tai ennusteita. Lisäksi pystyt tehokkaasti analysoimaan, mistä kauppanne tulevat ja mitä pitäisi kehittää.

HubSpot CRM:n avulla myös myyntitiimin ajankäyttö tehostuu, kun automaatio poistaa turhia rutiineja raportoinnista. Samalla markkinoinnin tuottamat liidit siirtyvät myynnille tehokkaasti, uusasiakashankinnan kannalta tärkeän datan rikastamana.

Aamupalatilaisuuden jälkeen ymmärrät, miksi HubSpot CRM:stä puhutaan niin paljon ja miten voisit hyödyntää sitä teidän myyntinne kasvattamisessa.

Puhujana toimii Myynninmaailman markkinoinnin asiantuntija Teemu Lahti. Teemulla on taustalla pitkä kokemus monikanavaisesta digitaalisesta markkinoinnista ja asiakkaiden myynnin kehittämisestä. Teemun erikoisalaa ovat myynnin ja markkinoinnin automaatio sekä HubSpot CRM:n tehokas hyödyntäminen myynnin kasvattamisessa. Teemun koulutukset ja puheenvuorot ovat aina käytännönläheisiä, joista osallistujat saavat konkreettisia neuvoja oman yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi.

"Otimme Hubspotin käyttöön viime vuoden alussa. Myynninmaailman avulla olemme päässeet nopeasti hyödyntämään uusia mahdollisuuksia. Liidien määrä on muutamassa kuukaudessa kasvanut merkittävästi ja muutenkin olemme menossa nyt oikeaan suuntaan. Jatkossa panostamme yhä enemmän uusien asiakkaiden ja jälleenmyyjien saamiseen Euroopasta ja muilta markkinoilta. Myynninmaailman avulla voimme kehittää toimintaamme määrätietoisesti ja apu on aina yhden puhelinsoiton päässä", Tommi Tanttu, Nexetic.

 

Päivän aikataulu:

8.30 Aamupala

9.00 Puheenvuoro – Teemu Lahti, markkinoinnin asiantuntija, Myynninmaailma Oy

  • Mitä myynnin johdon pitää vaatia CRM:ltä?
  • Miten osallistat myyntitiimin CRM käyttöönottoon
  • Demo: Käytännön esimerkit HubSpot CRM:stä

10.00-11.00 Verkostoitumista

 

Aika ja paikka: To 6.2.2020, Valtatie 30 neuvottelutilat, Hatanpään Valtatie 30, Tampere.

Ilmoittaudu tästä!

Aiheet: b2b-myynti, HubSpot

Tulevat tapahtumat

Seuraa meitä