<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

16.5.2019 Tampere aamupalatilaisuus: Lisää myyntiä Leadfeederin ja markkinointiautomaation avulla

Kirjoittanut Myynninmaailma on 6.3.2019 9:55
Myynninmaailma

Miten pk-yritys voi hyödyntää Leadfeederiä ja markkinointiautomaatiota kansainvälistymisessä ja myynnin kasvattamisessa?

 Järjestämme aamupalatilaisuuden yhdessä Leadfeederin ja Triuvaren kanssa. Aamupalatilaisuudessa saat kokonaiskuvan siitä, miksi ja miten pk-yritys voi hyödyntää Leadfeederiä ja markkinointiautomaatiota kansainvälisen kasvun hakemisessa ja myynnin kasvattamisessa. Saat käytännönläheiset ohjeet ja case-esimerkit kansainväliseen kasvuun, myyntiprosessin suunnitteluun, Leadfeederin tehokkaaseen hyödyntämiseen ja tehokkaan, myynnin aikaa säästävän markkinointiautomaation rakentamiseen.

Tilaisuuden sisältö palvelee erityisesti yrityksen B2B-myynnin ja -markkinoinnin päättäjiä kansainvälistä kasvua hakevissa, kasvuhaluisissa ja keskikokoisissa pk-yrityksissä. Koulutus ei ole tarkoitettu digi- ja mainostoimistoille eikä freelancereille.

Päivämäärä: 16.5.2019 
Paikka: Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21B (5. kerros)

Aikataulu:
8:30 Aamupala
9:00 Kansainvälinen kasvu ja myynnin skaalaaminen – Jesse Pärnänen, Leadfeeder
-Liiketoimintamalli kansainväliseen kasvuun
-Myyntiprosessin suunnittelu ja kehittäminen
-Testaus, mittaaminen ja jatkuva oppiminen
-Myyntijohdon KPIt ja myynnin työkalut

9:30  Case: Leadfeederin käyttö kasvavan PK-yrityksen arjessa – Johanna Rytkönen, Triuvare Oy
- Liidien käsittelyn prosessi
- Liidien arvottaminen kuumuuden ja laadun mukaan
- LeadFeederin muokkaaminen omalle myyntitiimille sopivaksi
- LeadFeederin hyödyntäminen myös muuhun kuin myynnin käyttöön

9:50 Markkinointiautomaatio pk-yrityksen myynnin kasvattajana – Markus Jokinen, Myynninmaailma Oy

- Liideistä kuumia myyntimahdollisuuksia
- Myyjän ajankäytöstä menee keskimäärin vain 30 % myyntiin → Kuinka tehostat oman myyntitiimisi ajankäyttöä
- Kehitä asiakaskokemusta automaation avulla
- Rakennuspalikat menestyksekkään markkinointiautomaation hyödyntämiseen

10:30 Verkostoitumista

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tästä:

Puhujien esittelyt:


Business Development Director Jesse Pärnänen, Leadfeeder

Leadfeeder
Leadfeeder on vuonna 2012 perustettu suomalainen web-analytiikkaan ja verkkosivujen myyntiliidien tuottamiseen erikoistunut startup-yritys. Leadfeederin palvelun avulla yritykset voivat tunnistaa heidän nettisivuilla vierailevat yritykset ja mitä he sieltä etsivät. Palvelussa hyödynnetään Google Analyticsin dataa nettisivujen kävijöiden tunnistamiseen. Palvelun avulla B2B-myyntiä tekevät yritykset voivat mitata markkinointia tehokkaammin ja kasvattaa myyntiä kontaktoimalla potentiaalisia yrityksiä oikeaan aikaan, oikealla viestillä.

Jesse-Pärnänen1

Jesse Pärnänen
Jessen vastuulla Leadfeederillä on myyntitiimin johtaminen, liiketoiminnan kasvu ja strategisten kumppanuuksien kehittäminen Euroopan markkinoilla. Viimeisen kolmen vuoden aikana Jesse on ollut mukana kymmenkertaistamassa Leadfeederin liikevaihtoa ja rakentanut skaalautuvan myyntistrategian, jolla Leadfeeder on onnistunut kasvamattamaan asiakaskuntaa kansainvälisesti. Jessen tärkeimmät osaamisalueet ovat liiketoiminnan kansainvälinen kasvu, digitaalisen myyntistrategian suunnittelu ja kokonaisvaltainen ymmärrys SaaS-liiketoiminnan kehittämisestä.


Markkinointi- ja viestintäasiantuntija Johanna Rytkönen, Triuvare Oy

Triuvare Oy
Triuvare Oy on vuonna 2005 perustettu tamperelainen ICT-asiantuntijapalveluyritys, joka palvelee asiakkaitaan ympäri Suomea sekä tytäryhtiön kautta Puolassa. Erityisosaamisemme on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä IT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Tarjoamme huoletonta ICT:tä ja tavoitteemme on toimia suomalaisten yritysten ja yhdistysten kokonaisvastuullisena IT-osastona, mutta autamme myös satunnaisissa tarpeissa tai yrityksen oman ICT-osaston apukäsinä. Viimeisen vuoden aikana olemme panostaneet ICT-infran lisäksi myös BI- ja integraatioratkaisuihin.

Johanna-Rytkönen

Johanna Rytkönen
Johanna vastaa Triuvaren markkinoinnista ja viestinnästä sekä niiden jatkuvasta kehittämisestä. Johannan tehtävänä on muun muassa pitää nopeasti kasvavan ja muovautuvan ICT-yrityksen imago ja työnantajakuva Triuvaren näköisenä, eli asiantuntevana mutta sopivan vinksahtaneena. Työkaluihin kuuluvat erityisesti sisältö- ja somemarkkinointi. Johannalla on vyöllään muun muassa Triuvaren nettisivu-uudistus sekä liidien seurannan ja hyödyntämisen vienti uudelle tasolle. Johannan käsialaa ovat myös hitiksi noussut Triuvaren vuoden 2019 aprillipila sekä lukemattomat lukukelvottomat post-it-muistilaput.


Johtava asiantuntija, osakas Markus Jokinen, Myynninmaailma Oy

Myynninmaailma Oy
Myynninmaailma on vuodesta 2011 toiminut myynnin ja markkinoinnin asiantuntijayritys. Tavoitteenamme on alusta lähtien ollut kasvattaa yritysten myyntiä, auttaa niitä menestymään, ja sitä kautta edistää myös asiakkaidemme toimialueiden hyvinvointia. Myynninmaailma panostaa jatkossa entistä enemmän markkinointiautomaatioon. Olemme tarjonneet asiakkaillemme automaatioratkaisuja jo useiden vuosien ajan erinomaisin tuloksin, ja nyt syvennämme osaamistamme HubSpot-kumppanuudella.

Markus-Jokinen

Markus Jokinen
Markus toimii Myynninmaailmalla johtavana asiantuntijana ja Myynninmaailma Oy:n osakkaana. Markuksen tehtävänä on auttaa asiakkaita kasvattamaan myyntiään markkinoinnin ja myynnin parhaiksi koettujen käytäntöjen avulla. Markuksen puheenvuorot ovat saaneet erityisesti hyvää palautetta innostavuudestaan ja käytännönläheisyydestään.

Lämpimästi tervetuloa!

Aika ja paikka:
16.5.2019 klo 8.30 alkaen, Crazy Town Tampere, Rautatienkatu 21B (5. kerros)

Aiheet: B2b-markkinointi, b2b-myynti

Tulevat tapahtumat

Seuraa meitä