<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

19.3.2019 Oulu, Lisää B2B-myyntiä Google-mainonnan avulla

Kirjoittanut Myynninmaailma on 11.3.2019 14:30
Myynninmaailma

Onko Google tiivis osa yrityksesi markkinointia? Miten myyntiä lisätään Googlen avulla?

Aamupalatilaisuudessamme saat asiantuntijamme näkemykset siitä, miten B2B-myyntiprosessiasi tukevat Google-mainonnan kampanjat rakennetaan ja mitkä ovat tällä hetkellä parhaat keinot uusien B2B-asiakkaiden hankintaan sekä keskeisimmät keinot hakukonelöydettävyyden parantamiseen.

Hakusanamainonnan tarkalla suunnittelulla ja kohdentamisella varmistetaan, että verkkosivustonne kävijöiden laatu ja määrä kasvavat etkä maksa turhasta.

Tilaisuuden sisältö palvelee erityisesti yli 1000 € kuukaudessa Googlen hakusanamainontaan käyttäviä B2B-yrityksiä. Tilaisuus ei ole tarkoitettu digi- ja mainostoimistoille eikä freelancereille.

Aamupalatilaisuuden sisältö

  • Asiakkaan ostopolkua tukeva Google-mainonta
  • Googlen parhaat mahdollisuudet B2B-uusasiakashankintaan
  • 3 Google-mainonnan keinoa, joita B2B-yritykset eivät yleensä osaa hyödyntää
  • B2B-yrityksen tärkeimmät Google-mainonnan mittarit

 
Puhujana aamupalatilaisuudessa on Myynninmaailma Oy:n Oulun yksikönpäällikkö ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Joonas Tammela, jonka vahvinta osaamista ovat eri digitaalisen markkinoinnin keinojen hyödyntäminen asiakasyritysten myynnin kasvattamiseksi. Päävastuunaan hakukonemarkkinointi, markkinoinnin mittaaminen sekä kouluttaminen, Joonaksella on tällä hetkellä asiakkaita pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin.


Päivän ohjelma:

  • 8.30 Aamupala
  • 9.00 Lisää B2B-myyntiä Google-mainonnan avulla. Myynninmaailma, Joonas Tammela
  • 10.00 Kysymykset ja verkostoitumista

Tarjoamme viidelle ensimmäiselle tilaisuuteen osallistuneelle mahdollisuuden maksuttomaan Google Ads -tilin auditointiin. Ilmoittaudu mukaan heti, saat ohjeet auditoinnin varaamiseen sähköpostitse ilmoittauduttuasi tilaisuuteen.


Aika ja paikka: 19.3.2019, Oulu, Original Sokos Hotel Arinan kokoustila VALKEA, Kauppakeskus Valkea, 4.krs, Isokatu 25

 

 

Aiheet: b2b-myynti, B2b-markkinointi

Tulevat tapahtumat

Seuraa meitä