<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tähtäimessä vienti? Näin pääset helposti liikkeelle kansainvälisessä markkinoinnissa ja myynnissä - Webinaari

Kirjoittanut Myynninmaailma on 11.2.2020 8:24
Myynninmaailma

WebinaariOstaminen muuttuu kaikkialla – mutta muuttuuko markkinointi? Digitalisaatio tuo uusia mahdollisuuksia yritysten kansainvälistymiseen sekä kansainvälisen markkinoinnin ja -myynnin käynnistämiseen.

10.3. järjestettävässä webinaarissamme kuulet, miten voit aloittaa kansainvälisen markkinoinnin matalalla kynnyksellä. Puhujina webinaarissa ovat Myynninmaailman johtava asiantuntija Miia Mäkinen ja Amazoniin.fi toimitusjohtaja Jonne Välilä.

Johtava asiantuntijamme Miia Mäkinen kertoo, miten ja millaista kansainvälistä koemarkkinointia voit tehdä eri digikanavissa, ja miten saat verkkosivusi tai -kauppasi iskuun kansainvälistymistä varten.


Webinaarissa tutustut myös Amazon-myynnin ja -markkinoinnin perusteisiin. Amazon on "länsimaiden suurin kauppakeskus", joka herättää paljon keskustelua ja kysymyksiä. Mitä Amazonissa myyminen käytännössä tarkoittaa? Miten sinne pääsee? Kannattaako se? Ja mitä se maksaa? Voiko suomalainen yritys pärjätä kovassa kilpailussa? Webinaarissa Amazon-myyjä ja Amazoniin.fi-palvelun perustaja Jonne Välilä vastaa näihin kysymyksiin. Samalla kuulet helpoimmasta tavasta selvittää omien tuotteidesi Amazon-mahdollisuudet.

Miia_DSF6452_2500px

 

 

Webinaarissa puhujana on Myynninmaailma Oy:n johtava asiantuntija ja tiiminvetäjä Miia Mäkinen, jonka vahvinta osaamista ovat eri digitaalisen markkinoinnin keinojen hyödyntäminen asiakasyritysten myynnin kasvattamiseksi. Miialla on tällä hetkellä asiakkaita pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin.

 

 

 

JV3

 

Toisena puhujana Jonne Välilä, yksi Suomen tunnetuimmista Amazon-myyjistä. Välilä on myynyt omia tuotteitaan Amazonissa yli 60.000 kappaletta, määrän kasvaessa joka tunti. Omien tuotteidensa myynnin lisäksi Välilä on perustanut tiiminsä kanssa Amazoniin.fi-palvelun, joka tarjoaa suomalaisille yrityksille helpon väylän Amazon-myynnin aloittamiseksi.

 

 

 

 

 

Päivämäärä: Tiistaina 10.3.2020

Kellonaika: 9.00-10.00

Sisältö:

9.00-9.30 Kannattaako kansainvälistyminen – Miia Mäkinen, Myynninmaailma

  • Miksi kansainvälistyminen kannattaa?
  • Helpot keinot kansainvälisen markkinoinnin aloittamiseen
  • Digitalisaation mahdollisuudet kansainvälistymiselle

 

9.30-10.00 Kannattaako meidän lähteä Amazoniin – Jonne Välilä, Amazoniin.fi

  • Mitä Amazonissa myyminen käytännössä tarkoittaa?
  • Miten ja millaisin kustannuksin pääsen Amazoniin?
  • Voiko suomalainen yritys pärjätä Amazonin kovassa kilpailussa?

Ilmoittaudu webinaariin alla olevalla lomakkeella. Toimitamme ilmoittautuneille webinaarin osallistumislinkin ennen webinaaria.

Aiheet: koulutus, webinar

Tulevat tapahtumat

Seuraa meitä