<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tavoita potentiaaliset asiakkaat Facebookissa mukautettujen kohderyhmien avulla!

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 03.06.2016
Ronja Hautamaki
Seuraa:

 Facebook-mainonta on tunnetusti erittäin tarkasti kohdennettavissa. Välillä ihan hirvittää, kuinka tarkasti voidaan tavoittaa juuri se oikea kohderyhmä - kuten esimerkiksi 30-40-vuotiaat ja lastenvaatteista kiinnostuneet, Seinäjoella asuvat äidit, joilla on 1-2-vuotiaita lapsia.

Tämän lisäksi mainonta voidaan kohdistaa myös ns. mukautetuille kohderyhmille: uutiskirjeen tilaajille (sähköposti/puhelinnumerolistan avulla), yrityksen Facebook-sovelluksia käyttäneille tai nettisivuilla käyneille (remarketing) ihmisille, jotka vaikkapa ovat lisänneet tuotteen ostoskoriin mutta jättäneet sen lopulta ostamatta. Mainonnan voi kohdistaa myös samankaltaisuuteen perustuville kohderyhmille, eli ihmisille, jotka ovat samankaltaisia kuin mikä tahansa jo tehty mukautettu kohderyhmä! Aikamoista kikkailua, vai mitä?

Sieppaaaaa

Facebook myös uudistuu ihan jatkuvasti. Nyt uutuutena on mahdollisuus kohdistaa mainokset ihmisille, jotka ovat tietyllä aikavälillä nähneet jonkun tietyn videon, jonka yritys on julkaissut Facebook-sivullaan. Voidaan myös määrittää, kuinka pitkään hänen on pitänyt katsoa videota, ennen kuin mainos hänelle näkyy. Tämä on erittäin kätevä tapa tavoittaa ne ihmiset, jotka ovat jo sitoutuneet yrityksen sivun sisältöön ja kiinnostuneita yrityksestä!

uutta

Facebook-mainonnalla voit siis tavoittaa sekä ne ihmiset, jotka eivät ole koskaan kuulleetkaan yrityksestäsi, että ne, jotka ovat jo valmiiksi kiinnostuneita yrityksestäsi ja siten potentiaalisia asiakkaita. Kannattaa muistaa, että mainonta Facebookissa on erittäin kustannustehokasta; mainokset näkyvät ilmaiseksi, ja vain niiden klikkauksista maksetaan - eikä sekään ole mitään, jos vertaa esimerkiksi perinteisen lehtimainoksen hintaan.

Jos kaipaat apua Facebook-mainontaan, ole meihin yhteydessä. Voimme joko opettaa sinut tekemään sitä itsenäisesti, tai vaihtoehtoisesti voimme myös tehdä sen kokonaan sinun puolestasi! :)

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä