<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myynninmaailma vahvistuu luovalla osaamisella

Kirjoittanut Mikko Isoniemi on 26.04.2017
Mikko Isoniemi

Paras palkkio, jonka voimme työstämme saada, on nähdä asiakkaidemme kehittyvän ja menestyvän omassa liiketoiminnassaan. Panostamme toiminnassamme avoimuuteen, asiakaslähtöisyyteen, mutkattomuuteen ja aitoon asiantuntijuuteen, ja haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme. 

Nyt pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin parempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua, sillä olemme ottaneet uuden kehitysaskeleen eteenpäin. Suurin intohimomme on edelleen asiakkaidemme myynnin kasvattaminen, joka potkaistaan nyt seuraavalle tasolle luovilla palveluilla. Luovan työn haluamme ajatella yhtä lailla myynnin kasvun kautta. Uuden osaamisen myötä esimerkiksi verkkosivut ja graafiset materiaalit voidaan rakentaa sujuvasti osaksi asiakkaidemme myynnin ja markkinoinnin strategisten linjausten kokonaisuutta.

Joukkueessamme aloitti huhtikuussa uusi projektipäällikkö Tommi, joka on tehnyt pitkän uran mainostoimistossa. Tommin liittyminen joukkueeseen on osa strategista kehitystämme, ja tukee loistavasti tavoitettamme olla B2B-asiakkaidemme kokonaisvaltainen myynnin ja markkinoinnin kumppani. Luova projektinhallinta ja johtajuus on nyt omissa käsissämme. 

Uuden askeleen myötä pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeammin, joustavammin ja monipuolisemmin. Kaikki palvelut löytyvät saman katon alta, ja laajoista kumppaniverkostoistamme löydämme aina oikeat vastaukset asiakkaan tarpeisiin. 

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä