<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Toimitusjohtajamme vaihtuu

Kirjoittanut Myynninmaailma on 27.05.2019
Myynninmaailma

Meillä on teille jännittäviä uutisia. Siirrymme jälleen eteenpäin vahvan kasvun polulla, kun nykyinen toimitusjohtajamme Mikko Isoniemi siirtyy operatiivisesta toiminnasta isompien linjausten äärelle.

Toimitusjohtajan vaihdos on tietoinen toimenpide, joka on osa yhtiön kasvun strategiaa. Mikko Isoniemi siirtyy toimitusjohtajan tehtävistä kehitysjohtajaksi ja yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.6. Ville Orrenmaa. Samalla varatoimitusjohtajaksi nimitetään palvelujohtaja Anu Yliselä.

Villellä on vankkaa johtamiskokemusta ja -taitoja. Hänet on muun muassa valittu vuoden 2017 eteläpohjalaiseksi johtajaksi.
– Asiakkaidemme odotukset ja yhtiön kasvutavoitteet ovat jatkossakin kovat. Keskitymme jatkossa entistä paremmin siihen, että henkilöstö pystyy joka päivä oppimaan uutta. Emme voi jäädä paikoilleen, Ville sanoo.

Asiakkaille muutos tarkoittaa käytännössä vain sitä, että pystymme jatkossa palvelemaan teitä entistäkin paremmin. Olemme jatkuvasti kasvattaneet osaamispääomaamme ja satsanneet myynnin ja markkinoinnin teknologioihin.
– Meillä on töissä alan huippuammattilaisia ja vastuunkantajina sitoutunut ja osaava porukka. Olen innoissani itse siitä, että pystyn nyt keskittyä operatiivisen johtamisen sijaan bisneksen ison kuvan kehittämiseen entistä enemmän, Mikko sanoo.

 

19057-002

Aiheet: myynninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä