<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vaikuttavaa kasvua jo 8 vuotta – Myynninmaailma täytti vuosia

Kirjoittanut Mikko Isoniemi on 06.03.2019
Mikko Isoniemi

Myynninmaailman tarina alkoi vuonna 2011. Voin ylpeänä sanoa, että olemme kasvaneet kahdeksassa vuodessa merkittäväksi toimijaksi. Tänä päivänä olemme vahva, valtakunnallinen ja myyntikeskeinen B2B-markkinointitoimisto, jossa työskentelee alan huippuosaajia. Asiakkainamme on Suomen menestyneimpiä yrityksiä. 


Myynninmaailman vahvuudet kiteytyvät kolmeen teemaan: kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin, huippuosaamiseen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen
. Olemme iso ja kokonaisvaltainen toimisto, joka pystyy tarjoamaan pk-yritykselle kaikki tarvittavat myynnin ja markkinoinnin tehostamisen ratkaisut: mainontaa ja markkinointipalveluita niin digitaalisissa kuin perinteisissäkin kanavissa, graafista suunnittelua, videotuotantoa, viestintäpalveluita, koulutusta ja sparrausta, markkinoinnin ja liiketoiminnan suunnittelua – moni asiakas ulkoistaa meille myös koko markkinointinsa. Vahva liiketoimintalähtöisyys ajattelussa ja toiminnassa ohjaa kaikkea tekemistämme.


Työllämme olemme vaikuttaneet myös elinkeinoalueiden kehitykseen positiivisesti.
 Olemme auttaneet yritysten myynnin kasvuun ja osallistuneet samalla uusien työpaikkojen syntymiseen. Meillä on tällä hetkellä kolme toimistoa Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa, mutta toimimme valtakunnallisesti. Meille on tärkeää tehdä vaikuttavaa ja merkittävää työtä suomalaisten alueiden kasvun ja hyvinvoinnin puolesta. Tästä kiitos kuuluu myös yrittäjäjärjestöille ja kauppakamareille, joiden kanssa teemme yhteistyötä.


Kiitos menestyksestämme kuuluu myös asiakkaille, joiden kanssa olemme luoneet pitkiä, luottamuksellisia suhteita.
 Heidän sitoutumisensa Myynninmaailmaan merkitsee paljon.


Henkilöstö ja heidän hyvinvointinsa on ollut minulle aina ensisijaisen tärkeää
. Meillä on erinomaisia työntekijöitä ja vastuunkantajia. Tämä on tiivis ja hyvähenkinen joukkue. Olen saanut todistaa näiden vuosien aikana mahtavia kehitystarinoita, ja uusia tarinoita luodaan jatkuvasti.


Kasvatamme jatkossakin valtakunnallista vaikuttavuuttamme.
 Meillä on monipuolinen tiimi, joka työskentelee ajan hermolla. Olemme myös tulevaisuudessa toimija, joka tunnetaan aidosta tuloksellisuudesta.

 

Kiitos asiakkaille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille näistä vuosista. Jatketaan yhdessä eteenpäin!

 

Mikko Isoniemi, toimitusjohtaja

 

 

Aiheet: myynninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä