<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Auttava linja on auki! Kysy meiltä mitä tahansa myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä

Onko mielessäsi kysymyksiä myynnistä, markkinoinnista tai viestinnästä? Myynninmaailman auttava linja auttaa yrityksiä nyt joka viikko tiistaista perjantaihin klo 9–10 ilmaiseksi!  

Lue lisää

Aiheet: B2B-markkinointi, Myynnin johtaminen, Viestintä

Korona vaikuttaa myös markkinoijaan – Rohkea mainostaja tarttuu kuitenkin nyt toimeen

Koronan vaikutukset yrityksiin näkyvät nopeasti ja voimalla. Yritysten kalenterit ja tilaukset ovat tyhjentyneet pahimmillaan useiksi kuukausiksi eteenpäin, ja ensimmäisistä yt-neuvotteluista ja lomautuksista on jo kuultu. Monet mainostajat ovat pysäyttäneet mainontansa lähes täysin, ja tässä tilanteessa se onkin ymmärrettävä ratkaisu. Ei ole järkeä mainostaa messuja, joita ei järjestetä tai kursseja, joille ei uskalleta ilmoittautua. Useassa yrityksessä taktiseen mainontaan käytetyt eurot valuvat juuri nyt hukkaan. Mutta mitä tässä tilanteessa mainostajana voit tehdä? Paljonkin.   

Lue lisää

Aiheet: B2B-markkinointi

Miksi B2B-yrityksen kannattaa lähettää uutiskirjeitä?

Uusia viestintäkanavia syntyy jatkuvasti. Toiset otetaan käyttöön maailmanlaajuisesti, toiset kuolevat pois yhtä nopeasti kuin syntyivätkin. Mutta yksi viestintäkanava pysyy vuodesta toiseen. Nimittäin sähköposti.

Lue lisää

Aiheet: B2B-markkinointi, uutiskirjeviestintä

Miten ja miksi B2B-yrityksen kannattaa tehdä somestrategia

Sosiaalinen media ei ole enää pelkää hupia ja vapaa-aikaa, vaan siitä on tullut myös yrityksille yksi tärkeimmistä markkinoinnin kanavista. Näkyvyyden kasvattaminen ja kohderyhmien tavoittaminen on sosiaalisessa mediassa paitsi helppoa myös suhteellisen edullista. Ennen sanottiin, että jos yrityksellä ei ole verkkosivuja, sitä ei ole olemassa. Tänä päivänä voi ajatella samoin sosiaalisen median kohdalla.  

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, sosiaalinen media, somemarkkinointi, B2B-markkinointi

Laskukaava B2B-yrityksen digimarkkinoinnin budjetointiin

Miten ihmeessä me voitaisiin määrittää markkinoinnin mittarit, kun meidän asiakkaiden ostoprosessi mitataan kuukausissa tai jopa vuosissa? Miten markkinoinnin onnistuneisuutta ylipäänsä voidaan mitata B2B-yrityksessä? Miten me voidaan tietää mikä markkinointi tehosi ja löydettäisiin voittava kaava? Miten digimarkkinointia pitää budjetoida?

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, B2B-markkinointi

Kokonaisvaltainen Google-mainonta on päivän sana

Google-mainonta on tänä päivänä yksi keskeisimmistä markkinointikeinoista. Monille yrityksille varsinkin hakusanamainonta on jo tuttua kauraa, mutta saadaanko tällä maksimaalinen tulos aikaiseksi?

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, Google-mainonta, B2B-markkinointi, Google Ads, hakukonemainonta, hakukonemarkkinointi, B2B-myynti

Näkymättömyys verkossa on vaaraksi bisneksellesi

Nykyään kaikki tieto löytyy verkosta, ja pelkästään Suomessa tehdään vuosittain yli kymmenen miljardia hakua Googlessa. Tämä on merkki siitä, että ihmisten ostokäyttäytyminen on muuttunut – ostaja on ottanut vallan ja osaa etsiä tietoa sekä suhtautua löytämiinsä tietoihin kriittisesti. B2C-puolella verkkonäkyvyyteen on herätty panostamaan, mutta B2B-puolella Suomessa on vielä kehittymisen varaa. Miksi B2B-yrityksen on syytä näkyä verkossa? 

Lue lisää

Aiheet: B2B, hakukoneoptimointi, B2B-markkinointi

Miten tehostan myyntityötä? Teknologian ja toimivan myyntiprosessin yhteispeli avainasemassa

B2B-myynnissä on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää, kuka asiakas on, ja miksi hän on aloittanut ostoprosessin. Monesti prosessin laittaa liikkeelle päättäjä, mutta päätöksentekoon osallistuu organisaatiossa usein myös muita, keskimäärin jopa 5,4 henkilöä (CEB).

Lue lisää

Aiheet: B2B, B2B-markkinointi, digitaalinen myynti, B2B-myynti, markkinointiautomaatio

Esittelyssä Myynninmaailman uusi markkinoinnin asiantuntija Elina Tervakangas

 

Myynninmaailman asiantuntijatiimi sai huhtikuussa uuden vahvistuksen, kun markkinoinnin asiantuntijana aloitti Elina Tervakangas. Kuka Elina on? Mikä häntä innostaa työssä? Me kysyimme, Elina vastasi.

Lue lisää

Aiheet: B2B-markkinointi, B2B-myynti, nettisivut

Esittelyssä Myynninmaailman uusi Web Developer Joonas Jaakola

 

Myynninmaailman uutena Web Developerina on aloittanut Joonas Jaakola. Mitä Joonaksen työpäivään kuuluu ja mikä on hänen ydinosaamisaluettaan? 

Lue lisää

Aiheet: B2B-markkinointi, B2B-myynti, nettisivut

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä