<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hyödynnätkö LinkedIn Sales Navigator -työkalua? Lue 9 + 3 ominaisuutta myynnin ammattilaiselle

LinkedInin Sales Navigator on suunniteltu ja rakennettu myynnin ammattilaisten avuksi. Se on lisämaksullinen, tehokas työkalu potentiaalisten asiakkaiden hankintaan ja myynnin monipuolisiin tukitoimintoihin.

Lue lisää

Aiheet: B2B, digimarkkinointi, markkinointi, myynti, B2b-markkinointi, digitaalinen myynti, b2b-myynti, LinkedIn-markkinointi, Sales navigator

Googlen dynaaminen uudelleenmarkkinointi – hyödynnätkö sinä jo?

Oikeastaan kukaan, keneltä olen kysynyt, ei ole tiennyt mitä on Googlen dynaaminen uudelleenmarkkinointi. Kun taas kysyn, onko se mainonta tuttua, jossa verkkokaupassa selatut tuotteet seuraavat sinua sivulta toiselle bannereissa, ovat kaikki tunnistaneet mistä on kyse. Sitä juuri on Googlen dynaaminen uudelleenmarkkinointi; se on Googlen display-verkoston kautta ajettua, kohdennettua mainontaa niille, jotka ovat käyneet verkkosivuilla tai verkkokaupassa selaamassa tarjolla olevia tuotteita tai palveluita. Mikään uusi asia tämä ei ole, vaan samankaltaisia kampanjoita pystytään kyllä ajamaan monen muunkin kuin Googlen verkoston kautta – esimerkiksi Facebookin.

Lue lisää

Aiheet: mainonta, digimarkkinointi

Ostajapersoona on tuottoisa mielikuvitusystävä

Tunnet palvelusi pienintä yksityiskohtaa myöden. Tunnet ne niin hyvin, että tiedät tarkalleen niiden kaikki vahvuudet ja heikkoudet. Tunnet myös kilpailijasi etkä pelkää näyttää asiakkaallesi, että palvelusi on alan ehdoton ykkönen. Mutta tiedätkö, mikä saa asiakkaasi liikkumaan ja lopulta ostamaan palvelun?

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, markkinointi

Miksi viimeistään nyt myynnin johtajan tulisi huomioida digitalisaatio?

Miten yrityksesi markkinointi palvelee nykyaikaista myyntityötä? Entä miten yrityksessäsi otetaan huomioon ostajat? Ja tehdäänkö markkinointia kanavissa, joissa asiakkaat ovat? Muun muassa näihin kysymyksiin kannattaa takertua, kun pohditaan digitaalista markkinointia, mutta ei lista vielä tähän pääty.

Lue lisää

Aiheet: B2B, digimarkkinointi, liidien hankinta, myynti

8 kysymystä jotka jokaisen markkinoijan on syytä kysyä itseltään Nordic Business Forumin perusteella

 
Nordic Business Forum 2016 oli melkoista ilotulitusta. Poimin yhteenvedon puhujien mieleenpainuvimmista pointeista ja niiden herättämistä kysymyksistä markkinoijan näkökulmasta.
Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, markkinointi, myynti

Tästä oppeja käytäntöön Nordic Business Forumista 2016!

 Vuoden 2016 Nordic Business Forumilla oli paljon annettavaa yrittäjille ja yrityspäättäjille. Aiheina digitalisaatio, markkinointi ja yrityskulttuuri ovat tämän päivän yrityselämässä suurimmassa muutoksen myllerryksessä ja nyt tapetilla. Monet miettivät, miten tämä tulee juuri heidän yritykseensä vaikuttamaan. Tässä tekstissä avaan muutaman pointin, jotka seminaarista jäivät vahvana mieleen!

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, markkinointi, myynti

Termit tutuiksi, osa 1: digitaalinen markkinointi


 

Digitaalinen markkinointi on laaja alue, johon sisältyy monia erilaisia työkaluja, alueita ja tekniikkaa. Jos lähdemme tiivistämään tuota termiä, niin sen voisi sanoa olevan kaikkea sitä markkinointia, jossa hyödynnetään internetin mahdollisuuksia hakukoneoptimoinnista somekampanjoihin ja markkinoinnin automatioon. Melko iso paketti siis. Kokosimme muutaman kätevän termin, jolla tähän laajaan kokonaisuuteen pääsee hyvin käsiksi. 
Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi

Googlen uusi innovaatio tehostaa Remarketing-mainontaa


 

Nykypäivänä ihmisillä on useita laitteita, joilla tulee surffailtua. On tablettia, puhelinta, pöytäkoneita ynnä muuta. Remarketing-mainonta on kohdannut tämän ongelman myös, koska remarketing ei pysty seuraamaan jokaista laitetta, vaan se seuraa vain yhtä. Nyt Google on tarttunut härkää sarvista ja kehittänyt ratkaisua ongelmaan!

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, google-mainonta

Hakukoneoptimointi (SEO) – vältä nämä viisi virhettä!

 
Hakukoneoptimointi on tehokas keino lisätä verkkosivuston liikennettä, parantaa näkyvyyttä hakutuloksissa ja nostaa yleisön tietoisuutta yrityksestä - mikäli työn hoitaa oikein. Joko teillä on homma kunnossa? Tsekkaa listaltamme, mitkä ovat hakukoneoptimoinnin yleisiä virheitä, niin voit helposti välttää ne. 

Lue lisää

Aiheet: hakukoneoptimointi, digimarkkinointi, google-mainonta, markkinointi

Esittelyssä uusi työntekijämme, Joonas Tammela!

Meidän tarinat - Joonas, viime viikolla aloittanut markkinoinnin asiantuntija:

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, myynninmaailma, myynnninmaailma, Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä