<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Se miten myyt ratkaisee, ei se mitä myyt

Bostonin INBOUND 2019 -seminaarin ensimmäiset puheenvuorot on kuultu. Ensimmäisen varsinaisen seminaaripäivän anti tiivistyi HubSpotin perustajien Brian Halliganin ja Dharmesh Shahin puheenvuoroihin, jotka voi kiteyttää kahteen lauseeseen:

Lue lisää

Aiheet: inbound

Lähtökuopissa uutta oppimaan - tervetuloa Inbound 2019 -seminaari!

Syksy tuo jälleen mukanaan Inbound 2019 -seminaarin Bostonissa.  Olemme osallistuneet useana vuonna Inbound-seminaareihin, ja joka vuosi kotiintuomisina on ollut reilusti uusia ideoita ja oppeja asiakkaidemme markkinointiin ja myyntiin. Lähdemmekin siis innolla tapahtumaan myös tänä vuonna!

Lue lisää

Aiheet: inbound

Helposti alkuun inbound-markkinoinnissa – näin vähennät sisältöähkyä

Inbound on markkinointimalli, jossa pyritään saamaan potentiaalinen asiakas vuorovaikutukseen yrityksen kanssa. Laadukas, suunniteltu ja hyviin sisältöihin perustuva inbound-markkinointi on toimiva tapa saada lisää liikennettä verkkosivuille. Asiakkaan etsiessä tietoa tai ratkaisua ongelmiinsa, häntä pyritään inbound-markkinoinnin keinoin auttamaan ja ohjaamaan yrityksen tarjoamien sisältöjen pariin.

Miten inbound-markkinointi sitten kannattaa aloittaa maailmassa, jossa informaatiotulva on totisinta totta ja omilla sisällöillä erottautuminen on haasteellista? Tässä viisi kokeilemisen arvoista vinkkiä.

Lue lisää

Aiheet: outbound, sisältömarkkinointi, inbound

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä