<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oppeja Bostonista - vinkit  LinkedIn-mainontaan, B2B-videotuotantoon ja kitkattomaan käyttäjäkokemukseen

Syyskuun alussa kävimme Bostonissa maailman suurimmassa Inbound-seminaarissa hakemassa oppeja ja aistimassa mihin suuntaan markkinointi ja myynti ovat menossa. Kokonaisuudessaan seminaarin anti oli erittäin kova. Seminaaripäivät kuluivat aamusta iltaan erilaisten luentojen parissa.  Johtava asiantuntijamme Henri Raatikainen kokosi tähän blogitekstin poimintoja ja tärkeimpiä huomioita muutamalta valitulta luennolta.

Lue lisää

Aiheet: LinkedIn-markkinointi, inbound, b2b-videot, käyttäjäkokemus

Se miten myyt ratkaisee, ei se mitä myyt

Bostonin INBOUND 2019 -seminaarin ensimmäiset puheenvuorot on kuultu. Ensimmäisen varsinaisen seminaaripäivän anti tiivistyi HubSpotin perustajien Brian Halliganin ja Dharmesh Shahin puheenvuoroihin, jotka voi kiteyttää kahteen lauseeseen:

Lue lisää

Aiheet: inbound

Lähtökuopissa uutta oppimaan - tervetuloa Inbound 2019 -seminaari!

Syksy tuo jälleen mukanaan Inbound 2019 -seminaarin Bostonissa.  Olemme osallistuneet useana vuonna Inbound-seminaareihin, ja joka vuosi kotiintuomisina on ollut reilusti uusia ideoita ja oppeja asiakkaidemme markkinointiin ja myyntiin. Lähdemmekin siis innolla tapahtumaan myös tänä vuonna!

Lue lisää

Aiheet: inbound

Helposti alkuun inbound-markkinoinnissa – näin vähennät sisältöähkyä

Inbound on markkinointimalli, jossa pyritään saamaan potentiaalinen asiakas vuorovaikutukseen yrityksen kanssa. Laadukas, suunniteltu ja hyviin sisältöihin perustuva inbound-markkinointi on toimiva tapa saada lisää liikennettä verkkosivuille. Asiakkaan etsiessä tietoa tai ratkaisua ongelmiinsa, häntä pyritään inbound-markkinoinnin keinoin auttamaan ja ohjaamaan yrityksen tarjoamien sisältöjen pariin.

Miten inbound-markkinointi sitten kannattaa aloittaa maailmassa, jossa informaatiotulva on totisinta totta ja omilla sisällöillä erottautuminen on haasteellista? Tässä viisi kokeilemisen arvoista vinkkiä.

Lue lisää

Aiheet: outbound, sisältömarkkinointi, inbound

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä