<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Näin toimitat oikeanlaisen materiaalin graafiselle suunnittelijalle – 9 vinkin muistilista printtiaineistojen teettäjälle

Graafisen suunnittelijan työn suurimpia haasteita on saada asiakkailta painokelpoista materiaalia painotöitä varten. Sellaista, joka ei paperilla näytä epäselvältä pikselimössöltä. Yleisin ongelma on oletus, että verkosta voi ottaa painotuotteisiin kelpaavia valokuvia ja logoja. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole.

Lue lisää

Aiheet: graafinen suunnittelu, luova tiimi

Esittelyssä Myynninmaailman uusi Art Director Hannu Pettinen

Myynninmaailman luova tiimi vahvisti rivejään, kun Hannu Pettinen aloitti Art Directorin tehtävissä. Kuka Hannu on ja mitä hän on tehnyt aiemmin? Vastaukset löydät Hannun kirjoittamasta esittelystä.

Lue lisää

Aiheet: graafinen suunnittelu, visuaalinen suunnittelu, luova tiimi, valokuvaus

Graafisena suunnittelijana Myynninmaailmassa

Myynninmaailman graafisella suunnittelijalla Nina Lahti-Röysköllä tulee pian vuosi täyteen luovan tiimin rautaisena ammattilaisena. Millaista on ollut työskennellä Myynninmaailmalla ja mitkä asiat työssä innostavat eniten? Me kysyimme - Nina vastasi!

Lue lisää

Aiheet: myynninmaailma, luova tiimi

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä