<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Etsimme digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa Ouluun

Myynninmaailma on vuodesta 2011 toiminut B2B-markkinointitoimisto. Vahvuutemme ovat liiketoimintalähteisyys, tuloksellisuus ja kokonaisvaltaiset palvelut.  Vuonna 2018 liikevaihtomme oli n. 1,5M€ ja yrityksemme on kovassa kasvussa. Asiantuntijamme työskentelevät Tampereella, Seinäjoella ja Oulussa, mutta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti. Huippuasiantuntijoiden joukkueemme ansiosta asiakkaillamme on käytössä Suomen paras B2B-markkinoinnin osaaminen ja tuloksellisimmat markkinoinnin ratkaisut. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi kasvutarinaamme, sillä haemme

Lue lisää

Aiheet: Rekrytointi

Haussa Digital Designer Tampereelle tai Seinäjoelle

Haluatko olla osa kasvavaa huipputiimiä?

Haemme nyt vahvistusta joukkueemme luovaan osaamiseen. Myynninmaailmassa pääset osaksi menestyvää yritystä, kasvavaa huipputiimiä ja parhaalle aitiopaikalle suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia markkinointi-, myynti- ja viestintäprojekteja. Työhösi kuuluu mm. monipuolista graafista suunnittelua ja työskentelyä WordPress-ympäristössä. Toimipaikkasi voi olla Seinäjoki tai Tampere.

Lue lisää

Aiheet: Rekrytointi

Etsimme myyntipäällikköä!

 

Haemme proaktiivista myyntipäällikköä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijapalveluiden myyntiin Tampereelle.

Lue lisää

Aiheet: Rekrytointi

Kiinnostaako työharjoittelu sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa?

HAUSSA TYÖHARJOITTELIJA MYYNNINMAAILMAN SEINÄJOEN TOIMISTOLLE!

 Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Tutustu meihin paremmin sivuillamme täällä: www.myynninmaailma.fi.

Lue lisää

Aiheet: markkinointi, myynnninmaailma, Rekrytointi, sosiaalinen media, Yleinen

Myynninmaailma vahvistaa osaamistaan

  DI Ville Orrenmaa siirtyy Myynninmaailman palvelukseen lokakuun alussa 2014 ja vahvistaa entisestään yrityksen osaamista kokonaisvaltaisena myynnin ja markkinoinnin tehostajana. Orrenmaa on työskennellyt aikaisemmin Frami Oy:ssa vastuualueenaan aloittavien ja kasvavien yritysten liiketoiminnan kehittäminen. 
Lue lisää

Aiheet: myynnninmaailma, Rekrytointi

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Seuraa meitä