<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Haemme SOME- JA SISÄLTÖMARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA

Etsimme Tampereelle tai Seinäjoelle some- ja sisältömarkkinoinnin osaajaa, joka haluaa kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Some- ja sisältömarkkinoinnin asiantuntijana tuotat monipuolisia sisältöjä asiakkaillemme ja kohdennat sisällöt somekanavissa asiakkaidemme kohderyhmien tavoittamiseksi. Analysoit työsi tuloksia ja osaat esittää analyysisi asiakkaillemme ymmärrettävässä ja selkeässä muodossa.

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, Rekrytointi, B2b-markkinointi, sisältömarkkinointi, digitiimi

Haemme DIGIMARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA


Etsimme Tampereelle tai Seinäjoelle digitiimiimme osaajaa, joka haluaa kasvattaa asiakkaidemme liiketoimintaa digimarkkinoinnin keinoin. Me emme tuota asiakkaillemme pelkkiä näyttöjä ja klikkejä, vaan aidosti tuloksekasta monikanavaista liikennettä, joka tukee asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvua.

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, Rekrytointi

Haemme myyntipäällikköä Ouluun

Etsimme Ouluun myyntipäällikköä, joka suhtautuu asiakkaiden myynnin kasvattamiseen intohimolla. Tehtävässä onnistuminen edellyttää aitoa kiinnostusta asiakkaidemme liiketoimintaa kohtaan ja motivaatiota jatkuvaan itsesi kehittämiseen sekä asiantuntija- että myyntityössä. Pääasiallisena alueenasi on Pohjois-Pohjanmaa. Työnkuva sisältää vahvasti uusien asiakkaiden kontaktointia ja ratkaisujen etsimistä heille, mutta myös vakiintuneiden asiakkuuksien hoitamista.

Lue lisää

Aiheet: Rekrytointi

Haussa Digital Designer Tampereelle tai Seinäjoelle

Haluatko olla osa kasvavaa huipputiimiä?

Haemme nyt vahvistusta joukkueemme luovaan osaamiseen. Myynninmaailmassa pääset osaksi menestyvää yritystä, kasvavaa huipputiimiä ja parhaalle aitiopaikalle suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia markkinointi-, myynti- ja viestintäprojekteja. Työhösi kuuluu mm. monipuolista graafista suunnittelua ja työskentelyä WordPress-ympäristössä. Toimipaikkasi voi olla Seinäjoki tai Tampere.

Lue lisää

Aiheet: Rekrytointi

Etsimme myyntipäällikköä!

 

Haemme proaktiivista myyntipäällikköä myynnin ja markkinoinnin asiantuntijapalveluiden myyntiin Tampereelle.

Lue lisää

Aiheet: Rekrytointi

Kiinnostaako työharjoittelu sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa?

HAUSSA TYÖHARJOITTELIJA MYYNNINMAAILMAN SEINÄJOEN TOIMISTOLLE!

 Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Tutustu meihin paremmin sivuillamme täällä: www.myynninmaailma.fi.

Lue lisää

Aiheet: markkinointi, myynnninmaailma, Rekrytointi, sosiaalinen media, Yleinen

Myynninmaailma vahvistaa osaamistaan

  DI Ville Orrenmaa siirtyy Myynninmaailman palvelukseen lokakuun alussa 2014 ja vahvistaa entisestään yrityksen osaamista kokonaisvaltaisena myynnin ja markkinoinnin tehostajana. Orrenmaa on työskennellyt aikaisemmin Frami Oy:ssa vastuualueenaan aloittavien ja kasvavien yritysten liiketoiminnan kehittäminen. 
Lue lisää

Aiheet: myynnninmaailma, Rekrytointi

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä