<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miten ja miksi B2B-yrityksen kannattaa tehdä somestrategia

Sosiaalinen media ei ole enää pelkää hupia ja vapaa-aikaa, vaan siitä on tullut myös yrityksille yksi tärkeimmistä markkinoinnin kanavista. Näkyvyyden kasvattaminen ja kohderyhmien tavoittaminen on sosiaalisessa mediassa paitsi helppoa myös suhteellisen edullista. Ennen sanottiin, että jos yrityksellä ei ole verkkosivuja, sitä ei ole olemassa. Tänä päivänä voi ajatella samoin sosiaalisen median kohdalla.  

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, sosiaalinen media, somemarkkinointi, B2b-markkinointi

PairUp:in avulla hyödynnät tehokasta vaikuttajamarkkinointia

 

Influencer Orchestration Networkin mukaan 81 prosenttia markkinoijista koki vaikuttajamarkkinoinnin olevan tehokasta. Eikä ihme, sillä sosiaalisen median vaikuttajilla on valtavat määrät seuraajia ja koukuttavaa sisältöä eri some-kanavilla. Samaan aikaan yritykset etsivät uusia keinoja tavoittaa potentiaaliset asiakkaansa. Kun nämä kaksi tahoa yhdistää, syntyy vaikuttajamarkkinointi. Tämä markkinoinnin muoto sai alkunsa ihmisten ostotottumuksiin vaikuttavista tekijöistä. Markkinoijat huomasivat, että ostopäätöstä tehdessä huomattavan usein korostui yksi ratkaiseva tekijä - nimittäin läheisten ja tuttujen suosittelut tuotetta kohtaan. Yhä useampi kuluttaja luottaa ennemmin perheen, ystävien tai tuttujen mainontaan kuin yritysten.

Lue lisää

Aiheet: markkinointi, sosiaalinen media

Miksi vähemmän tykkääjiä on enemmän?

 Monissa Facebook-kampanjoissa ideana on kerätä yrityksen Facebook-sivuille tykkääjiä. Tämän lisäksi erilaiset kilpailut, joissa arvotaan arvokasta tavaraa, houkuttavat tykkääjiä sivuille. Mutta miksi 1000 tykkääjää voi olla paljon parempi kuin 10 000 tykkääjää? Miksi tykkääjiä ei välttämättä kannata haalia väkisin?

Lue lisää

Aiheet: sosiaalinen media

Miten järjestän kilpailun Facebookissa?


KILPAILU! ARVONTA! VOITA KUU TAIVAALTA JA TÄHDET PÄÄLLE! Facebook on täynnä erilaisia kilpailuja, joista - valitettavasti - suurin osa rikkoo joko lakia tai kanavan sääntöjä. Miten sitten toteutetaan kilpailu, joka on kaikkien pelisääntöjen mukainen? Tsekkaapa tästä ja laita lista talteen. 

Lue lisää

Aiheet: sosiaalinen media, somemarkkinointi

Miksi kannattaa hyödyntää sosiaalista mediaa B2B-markkinoinnissa?

Usein kuulee sanottavan, että sosiaalinen media on markkinointikanavana vain kuluttajia varten. Mutta voiko ja kannattaako sosiaalista mediaa hyödyntää myös B2B-markkinoinnissa? Tässä sinulle neljä hyvää syytä, miksi sosiaalista mediaa kannattaa ehdottomasti hyödyntää B2B-markkinoinnissa.

Lue lisää

Aiheet: B2B, markkinointi, sosiaalinen media

Joulu tulee - onko somesi valmis?


Se alkaa taas! Ikkunoissa näkyy jo joululahjaideoita, postilaatikosta saattaa löytyä joulukuvastoja ja sähköpostiin kilahtelee jouluaiheisia uutiskirjeitä. Vipinä alkaa sekä kotitalouksissa että yrityksissä, ja sosiaalisessa mediassakin joulu on jo esillä. Jos et vielä ole aloittanut, niin nyt kannattaa siis ryhtyä asialle ja ottaa ilo irti somen mahdollisuuksista joulukampanjassasi! 

Lue lisää

Aiheet: sosiaalinen media, somemarkkinointi

Parempi somestrategia taskussa kuin kymmenen sisällöntuottajaa valloillaan

 
Äkkirynnäkkö  sosiaaliseen mediaan on kuin kiipeäisi takamus edellä puuhun. Kyllähän se onnistuu, mutta matka voi olla kuoppainen ja hermot kireällä useamman kerran. Lisäksi matkan varrella saattaa tulla vähän ylimääräisiä osumia sekä kiipeäjälle että katsojille, toiminnan puutteellinen suunnittelu kun saattaa välillä kostautua ikävästikin. Mutta mistä sitten kannattaisi lähteä liikkeelle?
Lue lisää

Aiheet: sosiaalinen media

Twitter Dashboardilla tviittimaailma strategisesti haltuun


Vuorovaikutukseen, keskusteluun ja dynaamisuuteen pohjautuva Twitter on kanava, jossa sattuu ja tapahtuu. Siksi siellä kannattaa olla mukana seuraamassa tuoreimpia kuumia perunoita ja vilkkaasti vaihtuvia trendejä. Ajankäytön hallinnan kautta kanava on nyt myös yrityksille tehokkaampi - kiitos Twitter Dashboardin. 

Lue lisää

Aiheet: sosiaalinen media

Facebookin uutissyöte uudistuu jälleen


Tänä vuonna olemme saaneet lukea Facebookin uudistuksista tämän tästä, ja muutoksen linjalla jatketaan edelleen. Facebook kertoo tiedotteessaan vastanneensa käyttäjiensä huoleen siitä, että heille tärkeiden kavereiden päivitykset jäävät muun sisällön jalkoihin.

Lue lisää

Aiheet: markkinointi, sosiaalinen media, Yleinen

Suomi lomailee mobiililaite taskussa

 Mobiililaitteiden käyttö on ollut kovassa noususuhdanteessa, ja kesällä tahti vain kiihtyy. Ihmiset lähtevät mökeille, ulkomaille, autoreissuille, kavereiden luo kyläilemään, huvipuistoihin… Paikkoihin, joihin kannettavan mukaan ottaminen on vaikeaa, tai joihin sitä ei haluta ottaa mukaan.

Lue lisää

Aiheet: mobiili, markkinointi, sosiaalinen media, Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä