<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Luovuus kunniaan! SPV:n Sami Koski kertoo luovuudesta pelikentillä, ja Myynninmaailma hieman toisenlaisilla kentillä


Luovuus on hyvin tärkeä ominaisuus, niin yrityselämässä kuin ihan arjessa yleensä. Seinäjoen Peliveljien hyökkääjä, Sami Koski kertoo omasta näkökulmastaan, miten luovuus heijastuu hänen arkeensa SPV:n hyökkääjänä.

Lue lisää

Aiheet: mainonta, spv, google-mainonta, markkinointi, salibandy, sami koski, sosiaalinen media

Mikko Kohonen - Miten selvitä Google-aikakauden internetviidakossa?

Google on muuttanut tiedonhaun käsitteen. Enään ei tarvita vanhoja tietosanakirjoja kun lähes kaikki tieto on löydettävissä yhden nettisivun kautta. Mietitkö sinä ensimmäisenä kipulääkettä vai Buranaa kun päänsärky iskee? Burana teki aikanaan saman kipulääkkeille kuin Google on tehnyt tiedonhaulle. Nykyään ei enään etsitä tietoa vaan googlataan.

Lue lisää

Aiheet: spv, digimarkkinointi, google-mainonta, markkinointi, myynnninmaailma, sosiaalinen media

Mikko Kohonen - 6 yhteistä askelta onnistuneeseen maalin- ja kaupantekoon

Myynninmaailman hallituksen jäsen Mikko Kohonen tietää maalinteosta paljon. Hän on kautta aikojen eniten maaleja tehnyt pelaaja Salibandyliigassa. Hän on myös lajissaan kaksinkertainen maailman- ja suomenmestari. Tämän lisäksi Mikolla on kahdeksan vuoden kokemus toimimisesta myynnin kouluttajana ja konsultoijana. Nyt Mikko kertoo tiiviisti kuusi yhteistä askelta onnistuneeseen maalin- ja kaupantekoon.

Lue lisää

Aiheet: spv, myynnninmaailma, vinkit, Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä