<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Suomen nopein naispikaluistelija mukaan Team Myynninmaailmaan!

Team Myynninmaailma sai jälleen joukkoonsa uuden huippu-urheilijan, pikaluistelija Elina Riskun. Elinalla on nimissään monta pikaluistelun Suomen ennätystä ja hän on menestynyt hyvin myös kansainvälisissä kisoissa. Elina Riskun tavoitteena on edustaa Suomea vuoden 2018 Pyeongchangin talviolympialaisissa. 

Lue lisää

Aiheet: Team Myynninmaailma

Saila Kinni: Tyssääkö kehitys tyytyväisyyteen?

Maalilinjan jälkeen fiilisten kyselijöille tulee usein vähäteltyä omaa suoritustaan. Miksi ihmeessä? Team Myynninmaailmassa mukana oleva Suomen ykkössuunnistaja Saila Kinni kertoo! 

Lue lisää

Aiheet: Team Myynninmaailma

Suomen ykkössuunnistaja mukaan Team Myynninmaailmaan!

 

Team Myynninmaailma sai syyskuussa joukkoonsa uuden jäsenen, kun Suomen ykkössuunnistaja Saila Kinni liittyi mukaan tiimiin! Suunnistuksen MM-kilpailut järjestettiin tänä vuonna Ruotsissa, Strömstadissa, ja tamperelainen Saila tuli parhaana suomalaisena maaliin viidentenä. 

Lue lisää

Aiheet: myynnninmaailma, Team Myynninmaailma

Myynninmaailma + urheilijat = Team Myynninmaailma


Olemme jo pitkään miettineet,että yrityselämän opit pätevät todella hyvin myös urheilijoiden ammattimaisessa toiminnassa. Kiinnostuimme asiasta niin, että veimme asian seuraavalle asteelle ja päätimme perustaa oman joukkueemme lisäksi vielä toisenkin joukkueen!

Lue lisää

Aiheet: myynnninmaailma, Team Myynninmaailma

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä