<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Auttava linja on auki! Kysy meiltä mitä tahansa myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä

Onko mielessäsi kysymyksiä myynnistä, markkinoinnista tai viestinnästä? Myynninmaailman auttava linja auttaa yrityksiä nyt joka viikko tiistaista perjantaihin klo 9–10 ilmaiseksi!  

Lue lisää

Aiheet: B2B-markkinointi, Myynnin johtaminen, Viestintä

Korona vaatii hyvää viestintää yrityksiltä – Mitä on syytä ottaa huomioon?

Monelle yritykselle viestinnän tarve on konkretisoitunut viime päivien myllerryksessä. Elintärkeän liiketoiminnan ylläpitämisen lisäksi, yritykseltäsi on odotettu uudenlaista viestintää sekä sisäisesti, että ulospäin. Työskentelemme poikkeusoloissa – ja se vaikuttaa kaikkeen. Se, miten nyt viestit, voi kuitenkin olla ratkaisevassa asemassa siihen, miten tilanteesta selviydyt.  

Lue lisää

Aiheet: Viestintä

Mitä on sisältömarkkinointi, ja miksi yritykseni pitäisi ryhtyä siihen?

Vaikka sisältömarkkinointi sisältää monipuolisesti erilaisia kanavia ja keinoja, on vastaus sen tarpeellisuuteen kokonaisuudessaan hyvin yksinkertainen. Sisältömarkkinointiin kannattaa panostaa, koska tungetteleva tuputus ja päin honkia rakennettu viesti saavat asiakkaat painamaan punaista luuria ja asentamaan mainoskieltoja laitteisiinsa.

Lue lisää

Aiheet: sisältömarkkinointi, Viestintä

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä