<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Myyntitiimimme Tampereella vahvistuu - tervetuloa Kalle!

Myynnin maalipaikat vaativat ketteryyttä ja nopeutta. Tuoreet jalat ja nuoruuden into vievät monesti pitkälle, mutta usein rinnalle kaivataan lisäksi kokemuksen tuomaa varmuutta ja pelinlukutaitoa. Vahvistusta ja pelisilmää joukkueeseemme tuo Myynninmaailman tiimin uusin jäsen, Kalle Teliranta.

Lue lisää

Aiheet: myynninmaailma, myynti, Yleinen

Facebookin uutissyöte uudistuu jälleen


Tänä vuonna olemme saaneet lukea Facebookin uudistuksista tämän tästä, ja muutoksen linjalla jatketaan edelleen. Facebook kertoo tiedotteessaan vastanneensa käyttäjiensä huoleen siitä, että heille tärkeiden kavereiden päivitykset jäävät muun sisällön jalkoihin.

Lue lisää

Aiheet: markkinointi, sosiaalinen media, Yleinen

Suomi lomailee mobiililaite taskussa

 Mobiililaitteiden käyttö on ollut kovassa noususuhdanteessa, ja kesällä tahti vain kiihtyy. Ihmiset lähtevät mökeille, ulkomaille, autoreissuille, kavereiden luo kyläilemään, huvipuistoihin… Paikkoihin, joihin kannettavan mukaan ottaminen on vaikeaa, tai joihin sitä ei haluta ottaa mukaan.

Lue lisää

Aiheet: mobiili, markkinointi, sosiaalinen media, Yleinen

Esittelyssä kuukauden työntekijä, Henri Raatikainen! (vol 2)


Viime vuoden loppupuolella Henri ansaitsi Myynninmaailmassa toisena työntekijänä Kuukauden työntekijän tittelin. Nyt, noin puoli vuotta myöhemmin, kollegat äänestivät Henrin jälleen voittoon seuraavin kehuin: "Joukkuepelaaja", "Aina mies paikallaan", "Loistava perehdyttäjä", "Hienoa työtä kaikissa olosuhteissa!"

Lue lisää

Aiheet: Yleinen

Esittelyssä uusi työntekijämme, Joonas Tammela!

Meidän tarinat - Joonas, viime viikolla aloittanut markkinoinnin asiantuntija:

Lue lisää

Aiheet: digimarkkinointi, myynninmaailma, myynnninmaailma, Yleinen

Haussa myyntihenkinen asiakasvastaava (haku päättynyt)

 Kiitos kaikille paikkaa hakeneille! Haku on nyt päättynyt ja valinta on tehty. Uusi asiakasvastaava esitellään myöhemmin. 

Lue lisää

Aiheet: Yleinen

Tavoita potentiaaliset asiakkaat Facebookissa mukautettujen kohderyhmien avulla!

 Facebook-mainonta on tunnetusti erittäin tarkasti kohdennettavissa. Välillä ihan hirvittää, kuinka tarkasti voidaan tavoittaa juuri se oikea kohderyhmä - kuten esimerkiksi 30-40-vuotiaat ja lastenvaatteista kiinnostuneet, Seinäjoella asuvat äidit, joilla on 1-2-vuotiaita lapsia.

Lue lisää

Aiheet: Yleinen

Kiinnostaako työharjoittelu sosiaalisen median ja markkinoinnin parissa?

HAUSSA TYÖHARJOITTELIJA MYYNNINMAAILMAN SEINÄJOEN TOIMISTOLLE!

 Myynninmaailma Oy tarjoaa yrityksille käytännön ratkaisuja myynnin ja markkinoinnin tehostamiseen. Meiltä löytyy saman katon alta kaikki tarvittava kasvuhaluisille yrityksille. Tutustu meihin paremmin sivuillamme täällä: www.myynninmaailma.fi.

Lue lisää

Aiheet: markkinointi, myynnninmaailma, Rekrytointi, sosiaalinen media, Yleinen

Google Expanded Text Ads – mistä on kyse?

 Google julkisti viime viikolla tiedotteen AdWords-tekstimainoksen rakenteen uudistuksesta. Uusien expanded text ads -mainosten tavoitteena on palvella yhä paremmin mobiilikäyttäjiä – jo yli puolet Googlessa tehdyistä hauista tapahtuu mobiililaitteilla.

Lue lisää

Aiheet: google-mainonta, Yleinen

Twitterin merkkimäärä uudistuu!

Lue lisää

Aiheet: Yleinen

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä