<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Linkin jakaminen Facebookissa - pari asiaa, joista et ehkä tiennyt

Facebook on täynnä muutoksia ja etenkin yritysten on pysyttävä jatkuvasti aallon harjalla, jos haluavat saavuttaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Tässä pari asiaa, joita et ehkä ole vielä huomannut ja jotka ovatkin tulleet vähän kuin hiipien ilman, että Facebook on kummemmin tiedottanut niistä.

1. Kun Facebookissa julkaisee linkin, sen oheen ilmestyy yleensä automaattisesti jaettavalta sivustolta poimittu kuva. Ennen tuon kuvan pystyi kyllä vaihtamaan, mutta muutettu kuva ilmestyi kuvakansioon vaikkei sitä välttämättä olisi sinne halunnut. Nyt linkkiä jakaessa päivityksen kuvan voi muuttaa miksi tahansa klikkaamalla "Lataa kuva" ilman, että kuvakansio sen takia täyttyy turhaan.

2. Linkkiä jakaessa myös tilapäivityksen otsikkoa sekä tekstiosiota voi muokata oman maun mukaan klikkaamalla kyseisiä kohtia. Jos linkin mukana tullut otsikko ja linkin kuvaus eivät siis miellytä, voi asialle tehdä jotakin.

Tällaiset pienetkin muutokset helpottavat paljon yritysten Facebookin käyttöä kun voidaan itse määritellä, mitkä asiat jaettavassa linkissä ovat niitä olennaisimpia, joiden halutaan näkyvän käyttäjille.

Tässä vielä vähän havainnoillistusta:

Lue lisää

Aiheet: päivittäminen, sosiaalinen media, vinkit, ylläpito

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä