<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Inbound-markkinointi käyntiin – pk-yrityksen 6 askelta

Inbound-markkinointi on yksi tärkeimmistä markkinointitaktiikoista, joilla yritykset vastaavat ostamisen muutokseen. Jos ostamisen muutokset eivät vielä ole tulleet tutuksi, niin lisätietoa löydät Markus Jokisen blogista ”4 haastetta, jotka B2B-myynnin johtajan tulee selättää pärjätäkseen ostamisen murroksessa.” Maailmalla jo kohta vuosikymmenen verran tuloksia takonut inbound-markkinointi on suomalaisissa pk-yrityksissä kuitenkin vasta alkuvaiheessa. Näillä askeleilla pääset liikkeelle:

Lue lisää

Aiheet: yrittäjyys, yrityksen kasvu, B2b-markkinointi

Ville Orrenmaasta vuoden eteläpohjalainen johtaja

Vuoden eteläpohjalaiseksi johtajaksi valittiin Seinäjoella järjestetyssä Hyvän johtamisen foorumissa Myynninmaailman osakas ja varatoimitusjohtaja Ville Orrenmaa. Orrenmaa valittiin vuoden johtajaksi 48 muun ilmiannetun esimiehen joukosta ja hän sai poikkeuksellisen paljon hyvää palautetta.

Lue lisää

Aiheet: yrittäjyys, menestys

Hyvinvointivinkkejä Kuortaneen Urheiluopistolta

Lue täältä, miten projektimme lähti liikkeelle pari viikkoa sitten: Kohti parempaa terveyttä - hyvinvointivalmennusta henkilökunnalle :)

Lue lisää

Aiheet: hyvinvointi, liikunta, myynninmaailma, ruokavalio, terveys, urheiluopisto, vinkkejä, yrittäjyys

Arnold Schwarzeneggerin 5 vinkkiä menestykseen - Nordic Business Forum

Eturivissä! :)

Mikko on parhaillaan toista päivää asiakasvastaavamme Matin kanssa Nordic Business Forumissa.

Lue lisää

Aiheet: forum, markkinointi, norcic business forum, nordic, vinkit, vinkkejä, yrittäjyys

Kohti parempaa terveyttä - hyvinvointivalmennusta henkilökunnalle

Aloitimme alkuviikosta Kuortaneen Urheiluopiston Kokonaisvaltaisen hyvinvointiprosessin! Matka hyvään oloon alkoi ohjelman lanseerauksella Jouko kangasniemen toimesta sekä First Beat -hyvinvointimittareiden jaolla. Mittarit auttavat meitä löytämään tasapainon työn ja levon välillä. Lisäksi pääsemme pian vastaamaan kyselyyn, joka muodostaa meille omat liikkujaprofiilimme.

Lue lisää

Aiheet: hyvinvointi, hyvinvointikartoitus, hyvinvointivalmennus, liikkuminen, myynninmaailma, terveys, urheiluopisto, vinkkejä, yrittäjyys

Miksi niin moni ryhtyy yrittäjäksi?

Me kaikki tiedämme, ettei yrittäjyys ole helppo polku. Se vaatii valtavasti omistautumista – töissä tai ainakin töitä ajatellessa kuluu suurin osa vuorokaudesta, viikosta ja vuodesta. Lomia ei paljon pidetä ja palkkakin on melkein poikkeuksetta reilusti pienempi kuin mitä yrittäjä ansaitsisi näkemäänsä vaivaan nähden. Aina ei myöskään ole yrittäjästä kiinni, jos yritys kaatuu – ympäristöllä on myös omat vaikutuksensa.

Lue lisää

Aiheet: lts, mainonta, inspiraatio, markkinointi, yrittäjyys

Rahanhimoisten kauppiaiden maailma

Usein käy niin, että asiakas leimaa myyjän kivisydämiseksi kaupparatsuksi, jonka silmissä loistavat kirkkaana kolikot ja paksut setelitukut. Joskus kaikki asiakassuhteeseen kuuluva luetaan automaattisesti rikkauksien havitteluksi ja silmittömäksi itsekkyydeksi ja piittaamattomuudeksi siitä, mitä asiakas todella haluaa.

Lue lisää

Aiheet: kauppias, markkinointi, myynti, yrittäjyys

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä