<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Twitter Dashboardilla tviittimaailma strategisesti haltuun

Kirjoittanut Maria Sumuvuori on 23.08.2016
Maria Sumuvuori
Seuraa:

Vuorovaikutukseen, keskusteluun ja dynaamisuuteen pohjautuva Twitter on kanava, jossa sattuu ja tapahtuu. Siksi siellä kannattaa olla mukana seuraamassa tuoreimpia kuumia perunoita ja vilkkaasti vaihtuvia trendejä. Ajankäytön hallinnan kautta kanava on nyt myös yrityksille tehokkaampi - kiitos Twitter Dashboardin. 

Aiemmin saimme lukea Twitteriltä uudistuksesta, joka tuo merkittävää lisähyötyä yrityksille strategisen sosiaalisen median johtamisen näkökulmasta. Twitter Dashboard on työkalu, joka 1) tehostaa tviittien kirjoittamista ja julkaisemista, 2) parantaa tapahtumien ja keskusteluiden seurattavuutta sekä 3) helpottaa käyttäjien seuraamista ja toimien mittaamista. 

Twitterin aiempi työkalu TweetDeck mahdollisti tviittien ajastamisen ja analytiikankin sai kaivettua erillisen työkalun avulla, mutta strategisen sisällöntuotannon ja kanavanhallinnan näkökulmasta homma ei ole ollut tehokasta. Nyt Dashboardin mukanaan tuomat uudistukset antavat johdolle paremmat valmiudet hallita keskusteluita ja näkyvyyttä sekä tarkastella sisällöntuotannon ja läsnäolon vaikutuksia samasta paikasta. 

Maailmaa mullistavia uutuuksia ei vanhoihin operoimistapoihin siis ole luvassa, mutta Dashboard tehostaa toimintaa Twitterissä tuomalla yritykselle tärkeimmät työkalut saman työkalun alle. 

Haluatko kokeilla? Kirjaudu Twitteriin, siirry osoitteeseen dashboard.twitter.com ja anna palaa! Muista myös, että olemme täällä auttamassa sinua niin sosiaalisen median strategian, mainonnan kuin ylläpidonkin kanssa. Lue täältä lisää

Aiheet: sosiaalinen media

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä