<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yritysten kehittämispalveluista tukea liiketoiminnan kasvuun – ELY-keskus

Kirjoittanut Perttu Nelimarka on 28.04.2018
Perttu Nelimarka
Seuraa:

Törmään työssäni usein tilanteeseen, jossa yritys haluaa kasvaa ja kehittyä, mutta omin voimin asiat eivät etene halutulla tavalla. Joissain tapauksissa suora toiminta voittaa suunnittelun, mutta lähes aina pysyvämpiä vaikutuksia saadaan, kun ennen varsinaisia markkinoinnin, myynnin ja kasvun toimenpiteitä pysähdytään rauhassa suunnittelemaan ja sparraamaan. Tällaisessa tilanteessa on fiksua antaa ulkopuolisen konsultin auttaa tulevaisuuden suunnittelussa ja kasvun tavoittelussa.

ELY-keskus on räätälöinyt palvelun juuri tällaisiin tilanteisiin. ELY-keskus tarjoaa liiketoiminnan konsultointipalveluita pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä. Konsultointipalvelut on jaettu viiteen liiketoiminnan kehittämisen osa-alueeseen, joista räätälöidään yrityksen tarpeisiin sopivimmat kehittämistoimenpiteet. Osa-alueet ovat seuraavat:

Konsultoinnin kesto ja sisältö määritellään kolmen osapuolen kesken; asiakkaan, ELY-keskuksen asiantuntijan ja palveluntuottajan kesken. Hinta-laatusuhteeltaan ELY-konsultointipalvelut ovat loistavia, koska yksi konsultointipäivä maksaa asiakkaalle vain 300€ +alv ja ELY-keskus rahoittaa palvelusta loput. Tällä rahalla asiakas saa siis parasta mahdollista osaamista tarvittavalle liiketoiminnan osa-alueelle! Rahoituksen hakemisprosessi on kevyt ja suoritetaan osoitteesta http://yritystenkehittamispalvelut.fi/.

ELY-keskuksen rahoituspalvelut sopivat kaikille yrityksille, joilla on halu ja edellytykset kasvaa! Myynninmaailman päätehtävä on auttaa asiakkaitamme kasvamaan. ELY-konsultointi on erinomainen lähestymistapa kasvun suunnittelussa niin pienemälle kuin vähän suuremmallekin yritykselle! Myynninmaailmalla on tällä hetkellä neljä ELY-konsulttia kolmessa eri kategoriassa:

  • Anu Yliselä, Analyysi-palvelu
  • Ville Orrenmaa, Kasvu ja uudistaminen
  • Markus Jokinen, Markkinointi ja asiakkuudet
  • Mikko Isoniemi, Analyysi-palvelu sekä markkinointi ja asiakkuudet

Jos yrityksessäsi jokin ylläolevista osa-alueista kaipaa kehittymistä, myös me voimme auttaa sinua. Ota yhteyttä alueesi ELY-keskuksen yhteyshenkilöön ja tee hakemus osoitteessa http://yritystenkehittamispalvelut.fi/.

 

Tutustu myös maksuttomaan oppaaseemme:

B2B-yrityksen kasvulaskuri

 

Aiheet: palveluntarjoaja, yrityksen kasvu

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä