<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1637659876558231&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yritys on yhtä kuin näkymätön, jos sitä ei löydä Googlesta

Kirjoittanut Ronja Hautamaki on 19.08.2014
Ronja Hautamaki
Seuraa:

Nykypäivänä ihmisen ei tarvitse nähdä juurikaan vaivaa löytääkseen etsimäänsä tietoa. Tämä on mahdollista hakukone Googlen ansiosta - tarvitsee enää vain vetää älypuhelin taskusta ja näpytellä sana hakukenttään, ja pian silmien edessä suorastaan vilisee hakutuloksia. Tietoa voi hakea ihan mistä tahansa - myös potentiaalisista palveluntajoajista. Ihmisen silmissä yritystä ei ole olemassakaan, jos sitä ei löydy Googlesta. 

.. Tämä on kylmä fakta. Siksi Google-näkyvyys on niin tärkeää yrityksen myynnin kannalta - sen on oltava löydettävissä. Tie yrityksen nettisivuille- tai kauppaan on tehtävä asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Tämä onnistuu panostamalla hakusanamainontaan- ja optimointiin.

Jotta sivusto saataisiin näkymään ensimmäisten hakutulosten joukossa, on se ensin optimoitava hakukoneystävälliseksi käyttämällä sen sisällössä sanoja, joita ihmiset käyttävät hakiessaan alan yrityksiä. Ei ole itsestäänselvyys, millaisia sanoja sivustolle syöttää. Potentiaalisia hakusanoja kannattaa siis viljellä, mutta liika on liikaa - sisällön selkeys on myös ratkaisevan tärkeää.

Google-mainonnan avulla kävijöitä houkutellaan käymään sivustolla tärkeiden hakusanojen avulla. Mainonta on mahdollista kohdistaa tietylle alueelle ja ihmisryhmälle. Maksat vain, kun kävijä klikkaa sivustollesi. Hakutulosten ja mainosten näyttö on siis ilmaista.

Lisäksi ilmaisen Google Analyticsin avulla voimme nähdä, kuinka moni sivustolla on vieraillut, kuinka kauan ja mitä tämä on siellä tehnyt. Tämä on erittäin tärkeää yrityksen kehittymisen kannalta - tiedämme, ovatko sivumme tarpeeksi mielenkiintoiset, ymmärrettävät ja aktivoivat.

Google tuo mukanaan paljon mahdollisuuksia. Yrityksen, joka haluaa pärjätä ja kasvaa, kannattaa ottaa niistä koppi!

Jos tarvitset apua Googlen hakukoneoptimoinnissa, hakusanamainonnassa tai sivustosi kävijöiden seurannassa, ota rohkeasti meihin yhteyttä! Kerromme tarkemmin Google-mainonnasta ja autamme sinua kasvattamaan myyntiäsi hakukonenäkyvyyden kautta. Lue Internetmainonnan palveluistamme lisää täällä.

 

Aiheet: analytics, digimarkkinointi, google-mainonta, markkinointi, myynninmaailma, sosiaalinen media

Tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain

See all

Seuraa meitä